- 24 Temmuz 2021
- 16.312
- 6.481
- 663
İsak vural haberi var dogru mu acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oğlu parayı çarçur etmesin diyeArmandonun babasına neden para veriyoruz?
@Nedim Elkoparan gir lan kafese Nedim x2 maçı izleyelim.Yav gencecik çocuğu rahat bırakın bari,
17 yaşındaki çocuk üstünden kendi karamsarlığınızı kusmayın
Yok kesin boş topçu, fazla teklif etseler kesin fenere giderdi vs
Valla keşke birebir kafes dövüşüne çıksak ya birilerini pataklasam çok rahatlayacam
Bu nedir yav forum üyelerini bu şekilde kullanman ne kadar doğru?!@Nedim Elkoparan gir lan kafese Nedim x2 maçı izleyelim.
kimin anasına babasına para vermişizHoligan fenerli Talha arslan haricinde bir kaynak var mı babasına para verdiğimizi söyleyen. Yoksa bir de Ahmet Ercanları bekleyelim dğrulamak için
Seninle de Güney’i sokucam kafese, sonra ben gelip ikinizi beraber dövücem.Bu nedir yav forum üyelerini bu şekilde kullanman ne kadar doğru?!
Kalmadı. En son Samsun'a gidiyordum biri için. Takip ettiğim hatunlara bakıp trip attı yattı Samsun işi
Daha önce Konyalı bir arkadaşı da uyardım bu konuda. Yumruklarım silah sayılıyor maalesef…Seninle de Güney’i sokucam kafese, sonra ben gelip ikinizi beraber dövücem.
Talha arslana göre can armandonun babasına 100 200 bir şeyler atmışız senelikkimin anasına babasına para vermişiz
olabilir, yetenekliyse dadısına bile para verebiliriz. wonderkid transferleri böyle yapılıyorTalha arslana göre can armandonun babasına 100 200 bir şeyler atmışız senelik