Transfer Nöbeti #1

Lang yedek kalmayı dert dert eden bir tipe benzemiyor o yüzden Barışın kaldığı senaryoda alınabilir 20m civarı bir paraya. Bizim kanat rotasyonu gayet yeterliydi tek sıkıntı adam akıllı bir ofansif orta saha olmadığı için efektif kullanamadık özellikle Saneyi. Yunus-Sane-Barış-Lang önümüzdeki sezon da götürür bizi

Adam iyi guzel ama endise veriyor bana Bernardo silva muhabbeti. Emeklilik sureci oncesi iyi maasli kontrat pesinde gibi geliyor biraz.
Bu Portekizliler paragöz oluyor sanki yaw. Anadolu’daki çoğu yaşlı topçu Portekizli. Ronaldo, Pepe, Beto, Joao Moutinho, Nani, Başaktaki şampiyonluktaki Mossoroyfu sanırım. Fizikleri yetene kadar para kazanmaya uğraşıyorlar. Tembel denilen Q7 bile kaç yaşına kadar gitti yaw

Dünya kupasi kadro:

-------------can uzun------------
kenan--------arda--‐-----baris
---------hakan----ismail--------
ferdi----apo----merih/ozan--zeki
--------------ugurcan--------------

Antalya maci yunusa verilmeyen kirmizi geldi aklima. Aslinda pozisyon öyle bi kirmizi ki, takim hic ugrasmadi kafayi takmadi hemen reaksiyon gösterip devam etti. Öylede 3cü gol geldi pesinden.

Lang’ı çok seviyorum ama yetersiz
Bizi bir adım ileriye götürecek seviyede değil

lang max yedek olur bizde

20-30 milyonu da yedek oyuncuya verecek degiliz

elimizde singo gibi patlamis bir transfer dururken kesinlikle uzak durulmali kendisinden

Antalya maci yunusa verilmeyen kirmizi geldi aklima. Aslinda pozisyon öyle bi kirmizi ki, takim hic ugrasmadi kafayi takmadi hemen reaksiyon gösterip devam etti. Öylede 3cü gol geldi pesinden.
Bu arada o pozisyon için galiba öncesinde Lemina faul yaptı dediler ve öyle geçiştirdiler

Lang daha yapabileceklerini göstermedi bile ayni sane gibi. Unutmayin hocamiz tam bi kanat bitirme makinasi.

30a da
20ye de
Hatta 10 a da

Langdan daha iyi bir sürü isim bulunur bu kulübün havaya göre aksiyon alması öldürecek beni antalya maçı kazanılmasaydı hepsi gidiyodu osi bi ayağını soktu kazandık tüm herkes kaldı bi anda

Langin iyisi leao olur oda daha cok gecis oyunda. Ondan iyisini alamicagimiza göre lang kalmali. Orta sahaya saglam bi 10 no alindimi kanatlarda daha iyi isler.

Geri
Üst Alt