Dybala'ya ne kontratlar teklif edilmiştir kim bilir, pek parayla ikna edebileceğimiz bir profil değil bi 5-6 sene sonra paramızı dikkate alabilirDybala diye kaç günlerdir dedim versek parayı gelirdi ama takım içi dengeler hafif alt üst olurdu![]()
Dybala'ya ne kontratlar teklif edilmiştir kim bilir, pek parayla ikna edebileceğimiz bir profil değil bi 5-6 sene sonra paramızı dikkate alabilirDybala diye kaç günlerdir dedim versek parayı gelirdi ama takım içi dengeler hafif alt üst olurdu![]()
Kim varki öyle.
Amiri burada küfür yer. Harit bitti mi? Bittiyse umarim maddeler koymusuzdur, 2 kere kadeo disi kaldiktan sonra belese sözlesme hakki vs vsBen olsam iyi bir 6 no alırım
Ucuzsa Amiri'yi alırım
Kanat/10 rotasyonuna da daha ucuzsa Harit'i alırım
Harit'e güvenip sezona girilmez.
Bte küçümsense de Okan, Akbaba'yı doğru kullanıyor, 10a yakın skor katkısı alıcaz Akbaba'dan bu yapıda.
Paran varsa git kramaric al lige pompa yapsın
O zaman Pereira.Ben Evander'in attığı gollere baktım. Denmark liginin savunmacıları bayağı bayağı çok düşük temaslı oynuyor. O Zidane rulet denemelerini, dönüşlerini burda yaptığı an yere sererler. Harit ise topla mevzuya gider gibi sprinte çıkıyor bunu yakalayamaz bizim keko süper lig savunmacıları. Onda da beyin namına bir şey yok ama özellikle pas atarken tıpkı Badou Ndiaye gibi topu kırarak veriyor. Driblinglerini sonuca ulaştırma yüzdesinin çok yüksek olduğunu da sanmıyorum. Yarın öbür millette Trezege filan var bizde de bu oynuyor dedirtme ihtimali de yüksek. Özetle ekibimize yakıştıramadım bu iki fussballcıyı. Amiri denmiş o arkadaşta öğrendiğim kadarıyla geçen senenin moda değimiyle Asker10 imiş. Bizde bir tane var zaten Asker10 yanlış bilmiyorsak gerçi kandırılmışta olabiliriz!!
Okan hocanın ağzından dinledim . Bazı maclarda çift forvet oynayacağız dediValla seferovic ve iyi bir golcü daha denildiğine göre. Hocanin 4-4-2 planları var demektir bu. Birde 10 numara isi var Aklıma zamanında tek Hagi ile oynadığımız beklerin daha efektif olduğu taktiklerde gelmiyor değil ama. Hayırlısı bakalım.
10 numara konusunda bizim taraftarı şuan faal dünyanın en iyi 3-5 10 numarasını getirsen dahi doyuramazsın o yüzden adı çıkacak tüm isimlere tepki olacak malesef, kimi getirecekler acaba, yazık gelen adama iyi de oynasa kötü de oynasa hep bıçak altında olacak. Ulan Sneijder ne hale soktun bizi
Amirinin juve maçını izledim 1-0 dan 2-1 yendikleri. Topu ayağına bekliyor öyle koşan basan biri değildi maçta. Ama ayağına aldığında da etkili epey dönüşleri driplingi falan. Güçlü de. 3 juveliye sarı gostertti. Genoanin ilk gölünde güzel asist yaptı. Hırsı falan iyiydi. Tek maçla bir şey demek zor ama faydalı olur diye düşünüyorumİlgilendiğimiz 5 futbolcu arasında
En yetenekli-Harit
En zekisi-Grillitsch
En vasatı-Evander
En faydalı ve bize uyacak-Amiri
En güçlü ve pozisyon bilgisi olan-Carvalho
Çünkü hiç biri tempo yapamaz. Sergio yanına bu tarz tempolu birini koyup, arkasına da Carvalho tarzı iyi alan parselleyen güçlü birini alırsak lig için daha iyi olur.
Oliveira-Carvalho
Amiri
İdeal üçlü olur gibi.
Not: Amiri’ye sadece videolardan baktım. Maç maç izleyen varsa aksi yönde çürütebilir.
Grillitsch'e yillik 1.75m maas ve yillik 1.75m imza parasiyla 4 yil kontrat verelim.
Eline 3.5m gecer hicbir yerde o paralari alamaz. Bizim icin de 7m bonservis 1.75m maasla almis olmak gibi olur, gayet makul
Bugün de gol attı. 2mye daha iyisi yok yazık![]()
Philip Zinckernagel - Oyuncu profili 2025
Philip Zinckernagel, 30, Danimarka ➤ Chicago Fire FC, 2024'den beri ➤ Sağ Kanat ➤ Piyasa Değeri: 3.00 mil. € ➤ * 16 Ara 1994, København, Danimarkawww.transfermarkt.com.tr
2 m euroya gitmiş, denenebilirdi açıkçası rotasyona.
Demekki bazen maçına göre kanatlardan biri maçına göre ortasahalardan birini yada 10 numarayı çıkarıp biseyler yapicaz gibi Türk sayısı ne olcak bilmiyorum. Ama güveniyorum Okan hocaya düşünmüşlerdir. Bu arada istatistiklere baktım seferovic en fazla 4-4-2 de faydalı olmuş hep. İlginçOkan hocanın ağzından dinledim . Bazı maclarda çift forvet oynayacağız dedi
Imza parasina yillik dedim dikkat edersen. Oyle daha iyi vergisi de az olur2.2'den az maaşa ok demez bence, PL yapar onun yerine. İmza parası da 2.5-3 bandında olur diye tahmin ediyorum. Bence her halükarda gayet makul henüz 27 yaşında