GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 102

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
541,8K
Sayfa
102/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2.2'den az maaşa ok demez bence, PL yapar onun yerine. İmza parası da 2.5-3 bandında olur diye tahmin ediyorum. Bence her halükarda gayet makul henüz 27 yaşında
Abiler haber çıktı yazdık burda, adam yıllık 4 milyon Euro istiyor. İmza parasını yıllık istiyor. Biz 3'e fitmişiz. Aradaki 1 milyon yıllık fark, toplam fark değil.

Ben Evander'in attığı gollere baktım. Denmark liginin savunmacıları bayağı bayağı çok düşük temaslı oynuyor. O Zidane rulet denemelerini, dönüşlerini burda yaptığı an yere sererler. Harit ise topla mevzuya gider gibi sprinte çıkıyor bunu yakalayamaz bizim keko süper lig savunmacıları. Onda da beyin namına bir şey yok ama özellikle pas atarken tıpkı Badou Ndiaye gibi topu kırarak veriyor. Driblinglerini sonuca ulaştırma yüzdesinin çok yüksek olduğunu da sanmıyorum. Yarın öbür millette Trezege filan var bizde de bu oynuyor dedirtme ihtimali de yüksek. Özetle ekibimize yakıştıramadım bu iki fussballcıyı. Amiri denmiş o arkadaşta öğrendiğim kadarıyla geçen senenin moda değimiyle Asker10 imiş. Bizde bir tane var zaten Asker10 yanlış bilmiyorsak gerçi kandırılmışta olabiliriz!!
schalke son sezon
1658356393654.png

1658356422115.png

marsilya
1658356453089.png

1658356466644.png

sampaoli denen yeryüzünün en overrated 2.hocasının sisteminde istatistikleri düşmüş!

Abiler haber çıktı yazdık burda, adam yıllık 4 milyon Euro istiyor. İmza parasını yıllık istiyor. Biz 3'e fitmişiz. Aradaki 1 milyon yıllık fark, toplam fark değil.

Yıllık 4 istediği haberi görmedim ben eğer öyleyse yandık, en son Ali Naci'nin bu haberi var onda da 1.5'a anlaşabildiğimizi zannetmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt