GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 104

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
541,8K
Sayfa
104/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

s-308f9ee394fe5d548ea694bd848878f7e06a09c5.jpg

Hangisi daha karizmatik secemiyorum. :asd:

Kimse duymadan böyle çat diye duyuracakları bir adet First Class topçu transferimiz olacak gibi hissediyorum. Sanki "önce yapısal standardı/omurgayı biraz oturtalım ardından şımaralım" modu var gibi. Talisca veya benzeri bir kardeşimiz gelecek bence transer sezonu sonuna kadar.

10 numara konusunda bizim taraftarı şuan faal dünyanın en iyi 3-5 10 numarasını getirsen dahi doyuramazsın o yüzden adı çıkacak tüm isimlere tepki olacak malesef, kimi getirecekler acaba, yazık gelen adama iyi de oynasa kötü de oynasa hep bıçak altında olacak. Ulan Sneijder ne hale soktun bizi

En iyisi 10 numara almamak 4-4-2 oynamak. Sefer ve Sörloth mesela bu ikiliyi bu ligde kimse tutamaz.

Kimse duymadan böyle çat diye duyuracakları bir adet First Class topçu transferimiz olacak gibi hissediyorum. Sanki "önce yapısal standardı/omurgayı biraz oturtalım ardından şımaralım" modu var gibi. Talisca veya benzeri bir kardeşimiz gelecek bence transer sezonu sonuna kadar.
en dogru tahmin bu.bilhassa 27 temmuz sonrası bekliyorum ben abi

Yok onun yanına şu lazım, yok Griilişle Olivyera tempo sorunu olur vs vs.. Hepimizin zihninde ki ilk 11 parçalarını birleştiren aynı kişi.. Evet o eyşan ruhludan bahsediyorum!! inş hayrını göremezler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt