PIATEK MI? Derhal gelsinForveti aşırı merak ettim
ismi geçen Piatek tanıma uyuyor başka kim var bulamadım
piatek veya belotti
PIATEK MI? Derhal gelsinForveti aşırı merak ettim
ismi geçen Piatek tanıma uyuyor başka kim var bulamadım
Oo, bu sene daha da erken başladılar.
sakatlık olabilir. mental problemler olabilir. oyun yapımız değişti oyuncular değişti biraz ondan olabilir.Bu nasi böyle cöktü ya
10 numara konusunda bizim taraftarı şuan faal dünyanın en iyi 3-5 10 numarasını getirsen dahi doyuramazsın o yüzden adı çıkacak tüm isimlere tepki olacak malesef, kimi getirecekler acaba, yazık gelen adama iyi de oynasa kötü de oynasa hep bıçak altında olacak. Ulan Sneijder ne hale soktun bizi
en dogru tahmin bu.bilhassa 27 temmuz sonrası bekliyorum ben abiKimse duymadan böyle çat diye duyuracakları bir adet First Class topçu transferimiz olacak gibi hissediyorum. Sanki "önce yapısal standardı/omurgayı biraz oturtalım ardından şımaralım" modu var gibi. Talisca veya benzeri bir kardeşimiz gelecek bence transer sezonu sonuna kadar.
Dirilişkim o dediğin
Stoperlere çok yakın oynadı uzun süre. Önde oynarken ara ara o kıvılcımı gösterdi aslında.Bu nasi böyle cöktü ya
cagliariliye mi diyonYok onun yanına şu lazım, yok Griilişle Olivyera tempo sorunu olur vs vs.. Hepimizin zihninde ki ilk 11 parçalarını birleştiren aynı kişi.. Evet o eyşan ruhludan bahsediyorum!! inş hayrını göremezler.