- 15 Aralık 2011
- 17.812
- 6.908
- 1.373
Bizim dandik ligde iş yapar heralde ya kaliteli adam normalde.Sen takip ettin mi hiç?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Top calma istatistigi fena degil ikisinin de.griliş hakkında tek endişem var
orhan uluca'nın yorumlarını dinledim. özellikle takımı çıkarmakta taylan'ın yapamadığını gözü kapalı yapacak bir adam izlenimi aldım.
ama top çalma ve rakibi bozma sorunumuza sergio ile ne kadar çare olabilirler bundan emin olamadım.
hazılık maçlarında oynadığımız mahalle takımları bile ortadan yaldır yaldır dribling ile deliyorlar bizi. bazen faul bile yapamıyoruz. bu bölgede ağır kalmak canımızı sıkabilir.
Top calma istatistigi fena degil ikisinin de.
ByeAs
Yok
Vinla
Schalkedeyken takip ederdim. Teknigi ve driplinligleriye burada is yapmama ihtimali dusuk ama mental olarak buyuk soru isareti? Dk oncesi kasarsa okan hoca da mental yonden biraz torpulerse is yapar burada. Hatta pl falan bile yapabilir sonrasinda ama dibi de gorup kadro disi da kalabilir. Hersey mumkunBizim dandik ligde iş yapar heralde ya kaliteli adam normalde.Sen takip ettin mi hiç?
kanka bu top çalma işi çok abartılıyor. biz yıllardır 70m x 60m 'de saha yayılımı top oynamaya alıştığımız için, ortasahalar ve stoperler hep kötü gözüktü. sağolsun ft hocam bu saha yayılımı üzerine hiç çalışmadı.griliş hakkında tek endişem var
orhan uluca'nın yorumlarını dinledim. özellikle takımı çıkarmakta taylan'ın yapamadığını gözü kapalı yapacak bir adam izlenimi aldım.
ama top çalma ve rakibi bozma sorunumuza sergio ile ne kadar çare olabilirler bundan emin olamadım.
hazılık maçlarında oynadığımız mahalle takımları bile ortadan yaldır yaldır dribling ile deliyorlar bizi. bazen faul bile yapamıyoruz. bu bölgede ağır kalmak canımızı sıkabilir.
250k kira 5.75 opsiyon(zorunlu degil)
250k kira 5.75 opsiyon(zorunlu degil)
Yeni bir rapor. Bizim muhabirler iyi de kötüyü de abartabiliyoryalnız ulucanın anlattığına göre motz haklı
ikisi de rakibi uzun mesafe kovalayacak ve ısıracak izlenimi almadım anlatılanlardan
Sergio grillitsch sanki bir birini tamamliyacak tarz oyuncu degil. Benim düsüncem daha atletik daha süratli bir 6 numara daha iyi olur, cünkü 10 numarada geriye yardim etmese Grillitsch tek basina kalir be cok cabuk yorulur
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Herkesin gordugunu okan hocada goruyordur. Bekleyip gorelim. Grlish gelince transferi kapatacagiz diye bir durum yokyalnız ulucanın anlattığına göre motz haklı
ikisi de rakibi uzun mesafe kovalayacak ve ısıracak izlenimi almadım anlatılanlardan
Herkesin gordugunu okan hocada goruyordur. Bekleyip gorelim. Grlish gelince transferi kapatacagiz diye bir durum yok
Harit ve mico uyuyo bu profile. Bakalim durumlar netlesene kadar konusmak bos.bize ndiaye tarzı gedson tarzı bir 8 şart gibi geliyor
takım resmen ağır çekimde
göbekten delici adam şart