Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
griliş hakkında tek endişem var

orhan uluca'nın yorumlarını dinledim. özellikle takımı çıkarmakta taylan'ın yapamadığını gözü kapalı yapacak bir adam izlenimi aldım.
ama top çalma ve rakibi bozma sorunumuza sergio ile ne kadar çare olabilirler bundan emin olamadım.

hazılık maçlarında oynadığımız mahalle takımları bile ortadan yaldır yaldır dribling ile deliyorlar bizi. bazen faul bile yapamıyoruz. bu bölgede ağır kalmak canımızı sıkabilir.
Top calma istatistigi fena degil ikisinin de.

Harit marit uğraştırmayın milleti.

Belhanda olayından az çok ders çıkarmışlardır diye düşünüyorum ama...

Tribünleri ikiye bölecek adama gerek yok. Hoş tribünler neden ikiye bölünüyor asıl sorun o ama bu coğrafya böyle yapacak bir şey yok.

Bizim dandik ligde iş yapar heralde ya kaliteli adam normalde.Sen takip ettin mi hiç?
Schalkedeyken takip ederdim. Teknigi ve driplinligleriye burada is yapmama ihtimali dusuk ama mental olarak buyuk soru isareti? Dk oncesi kasarsa okan hoca da mental yonden biraz torpulerse is yapar burada. Hatta pl falan bile yapabilir sonrasinda ama dibi de gorup kadro disi da kalabilir. Hersey mumkun

griliş hakkında tek endişem var

orhan uluca'nın yorumlarını dinledim. özellikle takımı çıkarmakta taylan'ın yapamadığını gözü kapalı yapacak bir adam izlenimi aldım.
ama top çalma ve rakibi bozma sorunumuza sergio ile ne kadar çare olabilirler bundan emin olamadım.

hazılık maçlarında oynadığımız mahalle takımları bile ortadan yaldır yaldır dribling ile deliyorlar bizi. bazen faul bile yapamıyoruz. bu bölgede ağır kalmak canımızı sıkabilir.
kanka bu top çalma işi çok abartılıyor. biz yıllardır 70m x 60m 'de saha yayılımı top oynamaya alıştığımız için, ortasahalar ve stoperler hep kötü gözüktü. sağolsun ft hocam bu saha yayılımı üzerine hiç çalışmadı.

yalnız ulucanın anlattığına göre motz haklı

ikisi de rakibi uzun mesafe kovalayacak ve ısıracak izlenimi almadım anlatılanlardan
Yeni bir rapor. Bizim muhabirler iyi de kötüyü de abartabiliyor

Grilitsch işi bir an önce netleştirilmeli. Adam free ve menajeri filan da yok anlaşılan. Kendisi ve babası ikna edilip iş bitirilsin. Olmuyorsa da yenilerine bakılsın...Böyle uzayacak idiyse, basına ne diye ismini sızdırdınız?!..

Yapılacak iş çok zor değil aslında; Vargas ve Umut da çözülürse, geriye bir tek tempolu 'versatil' bir orta saha oyuncusu transferi kalacak. Orta saha ve hücum hattı için bu kadarı 'şimdilik' yeterlidir...

Sergio grillitsch sanki bir birini tamamliyacak tarz oyuncu degil. Benim düsüncem daha atletik daha süratli bir 6 numara daha iyi olur, cünkü 10 numarada geriye yardim etmese Grillitsch tek basina kalir be cok cabuk yorulur

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Reis kesinlikle mantıklı yazdığın şey ideali budur ama inan bizim ligi fazla abartiyoruz..
Dün bjknin şampiyon olduğu kadroyu konuştuk genelde josef-atiba-neciple oynadılar sezon basi bu heriflerle şampiyon olacaklarına ihtimal bile vermezdik ama bir şekilde coşup oldular..
Grilisch-Oliveira kağıt üstünde uyumsuz gibi duruyor ama bu herifler yıllarca üst liglerde oynadı oyun görüşü top tekniği bizim bir cok hucumcu geçinen orta sahadan eminim daha iyidir..
Bu şekilde bile olsak benim en büyük isteğim gelen isimlerin hareketli olması ceza sahası kosulari-pas istasyonu olma-savunmadan top çıkarırken boş alan yaratma gibi..
Topa sahip olan düzgün pozisyon alan bir takım olabilirsek işin savunma kısmıni da bir şekilde cozecegimizi düşünüyorum..
Umarım ilaveten dediğin tarzda bir orta saha alınır dün biri yazmıştı Grilishtchi stoperde de kullanabiliriz diye en azından bir cok mevkide alternatif oluşturur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt