GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 142

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
542K
Sayfa
142/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elimizdeki genç yerli oyuncuların ve ek olarak 1-2 çok da güvenmediğimiz yerli alternatifin varlığı sahaya 3 yerli atmak konusunda elimizi söylediğiniz kadar rahatlatmayacak. Çünkü atıyorum; Nelsson sakatlandı, yerine Emin oynasın demek gayet mümkün, olabilir, Emin'e de güveniriz. Bunda sorun yok. Ancak yine atıyorum Kerem 3 maçtır çok formsuz, çok kötü, yerine 1-2 maç Embalo'yu oynatmak için sağlam ve iyi durumdaki Nelsson'u kesip Emin'i koymak aynı şey değil. Ya da PVA'yı kesip Kazımcan'ı koymak, Oliveira'yı kesip Hamza veya Berkan'ı koymak, Dobois'ı kesip Ali Turap'ı koymak aynı şey değil. Bu tercihler her açıdan herkesi zorlar. O zaman Nelsson yerine oynayan Emin'in üstünde kat kat fazla baskı olur. Kerem yerine oynayan Embalo oynaması için yapılan fedakarlığı bildiğinden bir an önce kendini gösterebilme baskısı altında oynar. Hiçbir kabahati yokken alakasız sebep yüzünden kesilen yabancı oyuncunun morali bozulabilir. Bir dahaki sefere de kesilir miyim endişesi başlar. O seçimleri yapmak zorunda kalan Okan Hoca'nın uykuları kaçar, vs...

O yüzden kadroda kafana göre rotasyon için bile yabancılarını kesebileceğin netlikte, hiç elzem ihtiyacın yokken bile saydığım yabancılardan birini rotasyona sokup 4. yerli olarak oynatsan kimsenin yadırgamayacağı 1-2 net Türk üst düzey oyuncu daha olması iyi olurdu diye düşünüyorum. İşin mental planlaması bunu gerektirirdi bence. Mert Müldür'ü en çok bundan istemiştim. Tabi artık o maliyette yerli bek almak mantıklı değil. Kaan Ayhan dışında da o esnekliği tanıyacak adam pek yok gibi maalesef.

elmasın yönetimi tanıtma lansmanında basın sözcüsü olarak bunun ismi vardı sonra ne olduysa sanveri getirdikler. Orasını bilemem benim anlatmaya çalıştığım mevzu o da değil sadece bişey olsunda eleştireyim ya da öveyim tarzı muhabbet çok kötü. Yok hikaye yok roman ne meraklısınız böyle şeylere

Mehmet Şenol’un hikayeleri bırakalı 13 sene olmuş benim adıma.

En son Achille adlı Roro gemisi atıp duyum veriyordu, Emana için vs.

Sonrası yok. Ama Elmas ile çalıştı demek yanlış ben de onu düzeltmek istedim.

Lansmanda vardı, toplantılarda vardı seçildikten sonra olmadı. Transfer ile ilgili suçlanacak konumda olmamalı bu yüzden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri