GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 141

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
542K
Sayfa
141/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hainlik olduğunu da düşünüyorum özellikle o adi menajer işin içinde olduğu bir yerde hele de ne olduğu belli olmayan sapık bir yöneticinin varlığında çok şey döndü. Nihat kırmızı cenazede muhabirlere gedson bitti geliyor dedi bunu tüm muhabirler söyledi noldu da birden yattı da hem de tinerciler girdi araya portekiz bile Galatasaray’da yazmıştı diye. Mehmet eğer bir hikaye roman anlatacaksa önce gedsondan başlasın benim demek istediğim bu sadece abi

Gedson'u almayan yönetimdi, ortada başka bir şey yok adam kapımızda yattı. Biz almayınca Ahmet Bulut nispet edip götürdü Rize, Beşiktaş hattına.

@Ali Mert Mehmet Şenol ağabeyin durumu için de belki cevap verir, yönetimde bir rolü oldu/olmadı hususunda.

Onu ben bilemem. Kadro planlamasını yapanlar düşünecekti. Sonuçta bu kural yeni çıkmadı.
Marcao’nun yerini Abdulkerim’le doldurmaya çalışmak, kopan bir kolu yara bandıyla yapıştırmaya eşdeğerdir benim gözümde.
Kadro planlaması çok basit 2 yerli kanadımız var geri kalan mevkilerden biri daha yerli olmalı ama kale ama defanstan Abdülkerim de yedek oturmaya gelmedi sonuçta

Şu doğru mu sizce ? Düşünüyorum da ben kulüpte yetkili olsam bu işin doğru olduğunu bilsem bunu döve döve gönderirim.

Boey'e menejerlik anlaşmasının iptaline zorlamalıyız yoksa onun 5 yılını çürüterek cezalandırılmalı. Rogon'u dava etmeliyiz. Buna da sessiz kalırsanız yarın futbolcunuza şike de yaptırırlar. Ulan Ali Koç çok büyük bir hayalkırıklığısın. Böyle bir ailenin üyesisin biraz utan arlan ulan. Bu nasıl bir seviyesizliktir? Aklım almıyor.

gerek yok böyle showlara. bjk'nin alıp rize'ye kiralaması mı prestijli olduu

Hayır kapında yatan oyuncuyu almamak rezillik hem de en ihtiyaç olduğun mevki sonra da pişkin pişkin ne olduğu belli olmayan transferin son günü menajer çöpü pulgarı alıp ihtiyacımız demen. Bahsettiğim prestij bu kulübün itibarı yani

Şimdiden ne sallasam diye düşünüyor. Aklı sıra bizi küçük düşürecek.

IMG_20220721_143455.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri