bjk'nin aldığı şartalara bakınca hainlik göremiyorum benfica'nın ve bjk'nin gevşekligi
Mevzu sadece maliyet değil işin prestiji de var
bjk'nin aldığı şartalara bakınca hainlik göremiyorum benfica'nın ve bjk'nin gevşekligi
gerek yok böyle showlara. bjk'nin alıp rize'ye kiralaması mı prestijli olduuMevzu sadece maliyet değil işin prestiji de var
Ben hainlik olduğunu da düşünüyorum özellikle o adi menajer işin içinde olduğu bir yerde hele de ne olduğu belli olmayan sapık bir yöneticinin varlığında çok şey döndü. Nihat kırmızı cenazede muhabirlere gedson bitti geliyor dedi bunu tüm muhabirler söyledi noldu da birden yattı da hem de tinerciler girdi araya portekiz bile Galatasaray’da yazmıştı diye. Mehmet eğer bir hikaye roman anlatacaksa önce gedsondan başlasın benim demek istediğim bu sadece abi
Teknik heyet izin verdi. Ulkesinde ailesi ile zaman geciriyor.Bu arada luyindama nerelerde ? Adam resmen bitti 1 lira bile kazanamadık kiraya versek enazindan
Ahmet Bulut Fatih Terim mevzusunun intikamını aldı yönetimden.Gedson'u almayan yönetimdi, ortada başka bir şey yok adam kapımızda yattı. Biz almayınca Ahmet Bulut nispet edip götürdü Rize, Beşiktaş hattına.
Kadro planlaması çok basit 2 yerli kanadımız var geri kalan mevkilerden biri daha yerli olmalı ama kale ama defanstan Abdülkerim de yedek oturmaya gelmedi sonuçtaOnu ben bilemem. Kadro planlamasını yapanlar düşünecekti. Sonuçta bu kural yeni çıkmadı.
Marcao’nun yerini Abdulkerim’le doldurmaya çalışmak, kopan bir kolu yara bandıyla yapıştırmaya eşdeğerdir benim gözümde.
Terim'in yönetimi istemediği açık da Ahmet Bulut üzerinde bir etkisi olduğunu sanmam.Ahmet Bulut Fatih Terim mevzusunun intikamını aldı yönetimden.
Terim'in yönetimi istemediği açık da Ahmet Bulut üzerinde bir etkisi olduğunu sanmam.
Şu doğru mu sizce ? Düşünüyorum da ben kulüpte yetkili olsam bu işin doğru olduğunu bilsem bunu döve döve gönderirim.
gerek yok böyle showlara. bjk'nin alıp rize'ye kiralaması mı prestijli olduu
Nasıl isBoey'e menejerlik anlaşmasının iptaline zorlamalıyız yoksa onun 5 yılını çürüterek cezalandırılmalı. Rogon'u dava etmeliyiz. Buna da sessiz kalırsanız yarın futbolcunuza şike de yaptırırlar.