Volkan Aslan
Aslan Üye
Bence sorsalar Okan hocam da EvanderEmrander varken ne gerek var
Bence sorsalar Okan hocam da EvanderEmrander varken ne gerek var
@Rahmi Aslan knk bi daha evander yorumlarmısın
erden timur, evander için 7m + casperdau önermiş midjyland 7m'de ısrascı
35 yıllık midtjylland taraftari rahmi adaşım adama çöp diyor bizimkiler hala istiyor bu çöpü.Moral oyuncusu
Iyi gununde hemen hemen herseyi yapabilen bir futbolcu
Kotu gununde, ki bunlar cok, cok tembel birisi. Yani ben sevmiyorum bu tipleri. Sampiyonluga oynayan takimda daha disciplinli topcu lazim. Ama x factoru var.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
grilliç yattı mı arkadaşlar son durum nedir, gelirse yılın transferi olurdu
Bizimkiler seviyo böyle tipleri almayıMoral oyuncusu
Iyi gununde hemen hemen herseyi yapabilen bir futbolcu
Kotu gununde, ki bunlar cok, cok tembel birisi. Yani ben sevmiyorum bu tipleri. Sampiyonluga oynayan takimda daha disciplinli topcu lazim. Ama x factoru var.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Burdayım reis.nevzat ve naci nereede
Tatilini ama artik
rahmi kradeşimiz sezon başında cornelyus boş topçu iş yapmaz tarzı beyanları da vardrı35 yıllık midtjylland taraftari rahmi adaşım adama çöp ediyor bizimkiler hala istiyor bu çöpü.
ALOOOO mani olun şu transfere.
70 yaşındaki adam tweet mi sliyo ya yazıkRodop evander olumsuz olmuyor listeden çıkarıldı twitlerini silmiş. Hadi inşallah geliyor gelmekte olan
kripto tsli olduğu için totem yaptığını yazmıştı bana wpdenrahmi kradeşimiz sezon başında cornelyus boş topçu iş yapmaz tarzı beyanları da vardrı
O paraya midyletıtesdmkand takımını alırız.evander dangalı 2 milyondan fazla etmez
Silmenin yaşı yoktur.70 yaşındaki adam tweet mi sliyo ya yazık
Yada bu paraları konuşuyorsak neden pedrodan çekildik. Genç falan demesin kimse, bunun bir wonderkid olmadığı ortadaIlk söylentiler ciktiginda. 10-15 isteniyor dendiginde bende 7-8e biter demistim. Ama deger mi bu paralara?