Bernard mensah o evanderden iyi topçu
çok ilginç valla, algıyı az çok çözdüm gibi. geçen haftalarda oyuncu için 10-12-15 falan isteniyor haberleri dönüyordu, zaten alamayız diye övdüler sanırım1 gsc klasiği![]()
Avrupa kupaları için bir şey diyemem ama yatanın kalkmadığı ligimizde bence iş yapar.Yaşı genç muhtemelen ücretide makul olacak,bonservisi de 30 yaşındaki oyuncularla hemen hemen aynı ise makul şatlarda bir transfer görünüyor..Tumazsa bile bir şekilde satılabilir bir oyuncu.Videolardan ben de hiçbir şey anlamadım ama 17 gol 9 asistle oynamış. Her ne kadar Danimarka ligi daha düşük seviye olsa da güzel istatistik.
Çingenem de olsa keşke..
Evander ne ispat etmiş de 1.5 m maaş alacak? yine maaş skalasını gereksiz yere yükseltiyoruz
@Sami Karakoç knkm ve ben baştan beri istemiyoruz, gururlumuyuz gururluyuzçok ilginç valla, algıyı az çok çözdüm gibi. geçen haftalarda oyuncu için 10-12-15 falan isteniyor haberleri dönüyordu, zaten alamayız diye övdüler sanırım
şimdi haberler ciddileşince adamın ne sülalesi kaldı ne topçulugu
Evander transferini Salim söylemedi ki Yakup Çınar 2.5-3 hafta öncesinde de söylüyordu hatta bugün görüşmeye gidileceğini de o söylediBunu daha önce söylemiştim yine yazayım Salim yurt içi transferde iyi bilgi veriyor lakin yurt dışı için aynısı geçerli değil hatta bilgisi yok desem yanlış olmaz
Pedro'nun menajeri :
Ahora, Senior Ali , la cuchara del que regresa del arroz está rota, no te conviene levantarte de la mesa aquí. Aceptará nuestra oferta de amaño de partidos. 3 millones de euros serán depositados en mi cuenta mañana.