GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 237

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
543,3K
Sayfa
237/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hariti begenmeyen tayfa Belhandayida begenmiyordu. Harit gibi oyuncu nasil istenmez hayret ediyorum :ROFLMAO: Cocuk zaten gecmiste sorun yasamamis olsa ancak 34 yasinda transfer edebilirdik. Tam bir firsat ve kendini son 1-2 senedir kisilik olarakta topladi. Schalkenin düstügü sezonda dahi futbolu izlenirken keyif veren tek oyunculari Haritdi. Adamin Schalke hazirlik macinda bile komple ikinci yarida her atakda ayagi var. 2.5 maasla bitebilir. Suan görüsmeler sürüyor. Insallah olur.
Aslında Harit'in futbolculuğu ile ilgili çok tartışma olmadı. Profesyonel olmadığı için istenmiyor. Taraftarın sorunlu oyuncu kaldırma limiti dolmuş durumda.

Beşiktaşta yerli kıtlığı varken Rıdvan'ı satmaları pek mantıklı değil. Fenerin de 21 tane yabancısı var. Federasyon başkanı da yabancı sınırı hakkında hep bakarız ederiz, kulüpler ne isterse onu uygularız filan diye konuşuyor. Transfer sezonu bitmeden yabancı sınırı konusunda serbestlik veya artırım gelecek bence.
kaleci yerli,stoperde emrehanı aldılar.solbeke umut meraş yada baska bi yerli alacaklar mecbur.emirhanı ortasahada oynatabilirler.bu da mümkün

Beşiktaşta yerli kıtlığı varken Rıdvan'ı satmaları pek mantıklı değil. Fenerin de 21 tane yabancısı var. Federasyon başkanı da yabancı sınırı hakkında hep bakarız ederiz, kulüpler ne isterse onu uygularız filan diye konuşuyor. Transfer sezonu bitmeden yabancı sınırı konusunda serbestlik veya artırım gelecek bence.
Sözleşmesinin son senesiydi. Muhtemelen gitmeseydi sözleşmesini yenilemeyecekti ve sezon sonu bedava kaçacaktı. O yüzden İşte bonuslarla falan 6 milyon euroluk teklife yabancı sınırını dinlemeden göndermişler.

Schalke, Ozan Kabak'ın transferi için Hoffenheim ile yaklaşık 5 milyon Euro'ya anlaşma sağladı.

🔗 (Bild)

Ozani 5 e saldiysalae, harit de max 5 olur

Biz 300.000 Euro'ya aldığımız Ozornwafor'u galiba 100.000 Euro gibi komik bir opsiyonla kiralamışız Charleroi'ya. Onlar da yarım sezon oynatıp opsiyonu kullanıp almış. Şimdi de Sochaux'a kiralamışlar. 100k opsiyon ne birader, bari aldığın fiyata koysaydın 300k...

Twitter'dan paylasdiginiz duyumcular kaynakmi belirtiliyor? Kaynagimi niye aciklayayim? Internet'den felan filan almiyorum haberlerimi.

Brighton ismini size önceden verdimmi? verdim. Grillitsch Brighton teklifini red etti. Brighton yeni ve daha yüksek bir teklifle gelirmi? Beklemek lazim ama red eddince en yüksek teklifi veren biz kalmis olduk suan. Oyuncu beklemede. Kaynagim Brightonun teklifi düsük olunca bu is bizim lehimize bitecek diye bilgi gecti bende size aktarmak istedim cünkü sonucta hepimiz bu renklere gönül vermisiz ve heyecanla bekliyoruz.

Bu ara Amiriyle alakali Almanyada kimse Galatasarayi bagdasdirmiyor. Medyada yansiyan bütün haberler Trt Sporun yaptigi haberden esinti suana dek bir girisim yok bu konuda.
Evet adminlerden ip banini talep ediyorum. Dunku grilliş galatasarayda yazinin uzerine

Twitter'dan paylasdiginiz duyumcular kaynakmi belirtiliyor? Kaynagimi niye aciklayayim? Internet'den felan filan almiyorum haberlerimi.

Brighton ismini size önceden verdimmi? verdim. Grillitsch Brighton teklifini red etti. Brighton yeni ve daha yüksek bir teklifle gelirmi? Beklemek lazim ama red eddince en yüksek teklifi veren biz kalmis olduk suan. Oyuncu beklemede. Kaynagim Brightonun teklifi düsük olunca bu is bizim lehimize bitecek diye bilgi gecti bende size aktarmak istedim cünkü sonucta hepimiz bu renklere gönül vermisiz ve heyecanla bekliyoruz.

Bu ara Amiriyle alakali Almanyada kimse Galatasarayi bagdasdirmiyor. Medyada yansiyan bütün haberler Trt Sporun yaptigi haberden esinti suana dek bir girisim yok bu konuda.
Bu arkadas hala duyumculuk mu oynayacak forumda?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt