GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 238

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
543,3K
Sayfa
238/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 gündür kayseri deyim. Ne oldu imdi? Okan ın verdiği 2 3 güne netlik kazanacak lafı bugün sona eriyor. Griliç olmadı sanırım. Başka da bir gündem yok herhal?

Evet en acil transfer ihtiyacımız olan Sosyal Tesislere bölgesine Ada'yı lig başlamadan alıp 2. kampa yetiştirdiğimize göre, artık orta saha gibi acil olmayan bölgeler için transfer döneminin son gününde düşecek fırsat transferlerini bekleyebiliriz.

Kabul etseniz de etmeseniz de kuzey afrika orjinli futbolcuların ekseriyeti yeteneklerine rağmen sorunlu tipler , en azından bizim yakından tanıdıklarımız öyle. İçinde yetişilen coğrafya , kültürel alışkanlıklar vs. insanın karakterine etki ediyor. Şimdi ben Nelsson gibi Elmander gibi adamları görüp izlemişim. İşine saygısı olan belli bir standardı olan adam varken , kafasına esince 9/10 esmeyince 2/10 top oynayacak tipleri doğal olarak istemiyoruz takımda. Sezon istikrarını geçtim maç içerisinde dahi istikrarları yok. Muasır medeniyetler bünyesinde yetişmiş futbolcular lazım , bu tarz ön yargılar hayat kurtarır.

Fabrizio Romano :brighton grilsth ile imzalamak için bastırıyor.Galatasaray oyuncuyla anlaşmak için görüşmelere devam ediyor,ama hala kişisel şartlarda anlaşma yok.

Grillitsch dinamik değil ama hareketsizde değilmiş. Ayrıca topu ayağında fazla tutmuyor. Sergio ile kanatları birebir bırakma ve savunma arkası paslarda etkili olabilirlermiş. Geçiş konusu hala sıkıntı ama böyle bir artı da getirirmiş.

Herif net iyi oyuncu ve faydali olurdu. Taylan ilk pozisyonlarda aynisini denese, net hepsinde rakibe pozisyon yaratirdi.

Önce Grillitsch'in babasını Futbol AŞ'ye iyi bir maaşla transfer etsek, sonra Grillitsch ile transfer görüşmelerini o yürütse. Elimiz güçlenir. Kendi kendine pürüz çıkarmaz herhalde.

Grillitsch dinamik değil ama hareketsizde değilmiş. Ayrıca topu ayağında fazla tutmuyor. Sergio ile kanatları birebir bırakma ve savunma arkası paslarda etkili olabilirlermiş. Geçiş konusu hala sıkıntı ama böyle bir artı da getirirmiş.

Topla beraber sağa doğru kendi etrafında dönme hareketi çok dikkat çekici. Sürekli kullanmış.

Onana + Grillitsch + Denayer + Amiri + Bozok + Halil + Embalo + Baros tipi bir santrafor al, transferi kapat.

-----------------------------------Muslera/Okan(Batuhan)---------------------------------
Dubois(Boey/Turap)--Denayer(Emin)--Nelsson(A.kerim/Metehan)--PVA(Kazım/Berkan)
--------------------------------Onana/Grillitsch(Taylan/Baran)-----------------------------
Yunus(Morutan/E.Kılınç)----------Sergio(Cicaldau/Hamza)---------------Kerem(Embalo)
--------------------------------------Amiri(E.Akbaba/Halil)--------------------------------
-----------------------------------Baros*(Seferovic/U.Bozok)-------------------------------

​

Arkalarına Sağlam Dinamo Bi 6 Numara Transferi Gerekli.Hadi Sergio Oliveira'yı İzledim Onu Biliyom Da Bunu Pek İzlemedim Bilmiyom Sadece Yorumları Okudum Hakkında Lider Özelliği Ön Plana Çıkıyomuş.Ve Bu Tarz Yorumlar Da Vardı.Jean Onana Veya O Tarz Biri Güzel Olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt