GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 240

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
543,2K
Sayfa
240/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gayet iyi gidiyoruz ahbab degil mi?
Kendimizi kandirmayalim

Sefer ve Dubois cok gec geldi

Marcao gitti Abdül geldi stoperde su anlik gecen seneye nazaran daha kotu sayiliriz, Abdül’ün ne verecegini bilmiyoruz 1 maç bile anca izledik hazirlik maclarinda

Takimin gecen seneye gore su an tek artısı Yunus ve Sefer gibi duruyor

Sefer’in de ne verecegini bilmiyoruz tabii

En elzem 3 os transferden birini zamaninda getirebildiler, Yunus’tan sonra da en cok Sergio’ya guveniyorum acikcasi

Dubois’i izlemedigim icin bir sey diyemem, forumda zaten adam akilli izleyen sayisi sayilidir

İlk 4 haftanin 3’ü deplasman, daha elde os yok en cok korkutan şey o, kayışın kopmasindan korkuyorum 4 hafta sonra

Açıkçası fener de Temmuz ayına gore oturmus bir takım görüntüsü verdi, bu da biraz karamsarliga kapilmamdaki sebeplerden biri, millet rotasyonlu takım kurup takım oyununu oturttu biz hala os bekliyoruz

Su ana kadar yönetim olumsuz bnc (n)

Mental problemi olmayan adamin Turkiyede ne isi var :asd:
Doğru aklı olan adam gelmez bu lige ama iyi oyuncu disiplin problemi olmayan oyuncu da kariyer yerine parayı seçerse gelebilir.
Mesela Grillitsch’in parayı seçmesi yüzünden bize transfer şansı doğdu. Yoksa Avusturya milli takım oyuncusu, Almanya liginde senelerde kendini kanıtlamış, 26 yaşındaki bir oyuncu Avrupa’nın büyük liglerinde kendine rahatlıkla kulüp bulabilir.

Başıma bir şey gelmeyecekse ben bu Harit de pek bir şey göremedim. İhtiyacımız olduğunu falan da düşünmüyorum. İlla da 10 no almak zorunda değiliz Seferi tamamlayacak hareketli ayağı fena olmayan bir yardımcı forvet çok daha iyi olur.

4/4/2 ve versiyonları bu takımın genlerine işlemiş tarihi başarılar yakaladığımız bir sistem bence bu sisteme geçmeli ve transferleri ona göre yapmalıyız.

FYLwY0wWYAAsxOY

Grillitsch için son yaptığımız teklif 2.5 milyon euro imza parası, 3.25 maaş+bonuslar şeklinde diye twitterda bi hesapta gördüm de bulamadım şimdi. Fegin kontratını veriyoruz gibi aşağı yukarı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt