Emre Bari
Berlin Panteri
Aliyi nijmegende izledim 3 4mac. Iyi transfer olmaz sahsi gorusum.
ne zaman müsaitsin
Aliyi nijmegende izledim 3 4mac. Iyi transfer olmaz sahsi gorusum.
Adam Süper Lig istatistiklerini alt üst etmis ve uff ne topcu denilen tüm topculari cantasinda keklik diye tasimiz ama iq problemi var öylemi? gülerim.Kötü topçuydu çünkü o sebeple beğenmiyorduk. IQ problemi olan futbolcu istemiyoruz takımda, iki tane çalıma kanacak kadar futbol bilgisinden yoksun insanlar da değiliz çok şükür.
Kendimizi kandirmayalimgayet iyi gidiyoruz ahbab degil mi?
ali akmanı almak üzereyiz ha bu arada,dün kimse önemsemedi ama.bi bakayım videolarına
Size yaranmakta ayri bir dertBu arkadas hala duyumculuk mu oynayacak forumda?
Doğru aklı olan adam gelmez bu lige ama iyi oyuncu disiplin problemi olmayan oyuncu da kariyer yerine parayı seçerse gelebilir.Mental problemi olmayan adamin Turkiyede ne isi var![]()
2021'de 18-19 yasında 10 gol 4 asist yapmış bursada,yinede gayet iyi.daha 20 yasında cocuk.zaten rotasyona geliyo.1 yabancı forvet daha gelecekmişBursadayken epey izledim tarz olarak agueroya benziyor ama golculuğu bariz zayıf
Kim alt üst etmiş?Adam Süper Lig istatistiklerini alt üst etmis ve uff ne topcu denilen tüm topculari cantasinda keklik diye tasimiz ama iq problemi var öylemi? gülerim.
forum çatısı altında kendi görüşümü belirtmek yerine genel kanı trenine laps diye atlamam gerekirdi sen de haklısınGenç düşmanı
Kim alt üst etmiş?
ReddedilmeliSon dakika: Levent Tüzemen: "Az önce bilgi geldi Florian Grillitsch tekrar Galatasaray'a dönmüş, Galatasaray transferi bitirmek üzere." Bi kere de tutsun dedigin