GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 270

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
542,1K
Sayfa
270/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geriden oyun kurmaya calismayacaksak alternatif stoper aramanın anlamı yok luyindama kalsın

cica ve morutan da ortasaha rotasyonunda iyi bir takım planlaması ile daha iyi olacaklardır

elimizdeki her oyuncuyu zararına verip yenisini almaya çalışmanın anlamı yok

ha bunlara iyi teklifler gelir değerlendirelim ama yoksa bu adamlar iş yapar

Luyindama nin toplamasi zor bence faydalanılır mi olanbilir ama ilk geldiği sene ki performans zor bence
Yaşadığı sakatlık direkt adamın en iyi olduğu özelliğini elinden alan bir sakatlık.

O yüzden çok zor bir süreçten geçti ve biz onu hiç iyi idare edemedik bence.

sosyal medya işine hiç girmiyorum ama Sivas'ta yaşanan olayda %90 Muslera hatalıydı faturayı adama kestiler.

Hoca zaten sezon başında saçma bir hazırlık maçına geç kaldı diye abuk sabuk davranıyordu.

Bu ortamda adam nasıl toparlansın? Ben ümitliyim en azından verdiğimiz parayı çıkartacak kadar performans sergileyecektir.

Bruma da iyi dönmemişti sakatlıktan 1 yıl düzgün takıma kiraya verdik sonra döndüğünde ne olduğunu gördük ve yatırdığımız parayı satarak geri aldık. Eğer faydalanmayacaklarsa Belçika ligine gönderelim kiralık olarak. 1 yılın sonunda ne durumda bakarız.

zinedine Ferhat alanyasporda

Ligimize hayırlı olsun bu ikili

IMG_0635.webp

Luyindama bitti renktaş zorlayıp bombayı elimizde patlamanın gereği yok kurtulmak lazım kimde patlıyor ise patlasın biz haricinde.
Zorlama yok adama saçma bir tavır takınıldı. Sonuç ortada 8 milyonluk yatırıma çöp muamelesi yapılıyor.

1 yıl adam gibi lige kirala bak bakalım nasıl dönecek? Ben onun derdindeyim yoksa 2-3'e satmak veya fesih yapmak en kolayı.

Morutsani son macta begendim ben. Ortada biraz daha iyi oynadi. Eger yeterli sure vereceksek kalsin. Ama az sure bulacaksa oynayabilecegi bi takima kiralik gitmesi daha uygun olur. Cikayi satabiliyorsak satalim yada kiralayalim

bunların yerine kimi koyacağız

cica gitse mesela oliveirayı yedekleme için yine birine ihtiyaç duyacağız

morutan da öyle

sıkışan maçlarda 2 gol atsa bir bakmışsın 6 puan koymuş cebe

iyi takımla görmek lazım ikisini de

Dünyada yeryüzünde nerede görülmüş ya

Bu ne ya

İyice artık oyuncağa çevirdiler dalga mı geçiyorsunuz

Dalga mı geçiyorsunuz top atıyor adam

Böyle bir sey mi var

Kurallar cok açık

Çok açık kurallar

Topa başka cisim atıldı mı kırmızı karttır ceza alanı içindeyse penaltıdır

Bu kadar basit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt