Evander geliyor mu
Mady Camara oyle biri zatenEn az 10 m euro bence.
İkisi uymazdı, yanlarına tempolu ve defansı olan birisi gerekirdi.
Wolfsburg öyledir de Bernardo ile oynadıkları son dönemin çoğu merkezKdb ye 10nr demisler, ben merkez diye biliyordum
Ekli dosyayı görüntüle 169537
Yaşadığı sakatlık direkt adamın en iyi olduğu özelliğini elinden alan bir sakatlık.Luyindama nin toplamasi zor bence faydalanılır mi olanbilir ama ilk geldiği sene ki performans zor bence
zinedine Ferhat alanyasporda
Zorlama yok adama saçma bir tavır takınıldı. Sonuç ortada 8 milyonluk yatırıma çöp muamelesi yapılıyor.Luyindama bitti renktaş zorlayıp bombayı elimizde patlamanın gereği yok kurtulmak lazım kimde patlıyor ise patlasın biz haricinde.
Morutsani son macta begendim ben. Ortada biraz daha iyi oynadi. Eger yeterli sure vereceksek kalsin. Ama az sure bulacaksa oynayabilecegi bi takima kiralik gitmesi daha uygun olur. Cikayi satabiliyorsak satalim yada kiralayalimcica ve morutanı da rotasyonda kazanalım derim
İnsallah takımda kalmazLuyi de dönmüs
sağ ve sol bek santrafor olmalıymışDefansa bak yol geçen hanı folloş olur.
Morutsani son macta begendim ben. Ortada biraz daha iyi oynadi. Eger yeterli sure vereceksek kalsin. Ama az sure bulacaksa oynayabilecegi bi takima kiralik gitmesi daha uygun olur. Cikayi satabiliyorsak satalim yada kiralayalim
Kaptan Levi ne alaka yav