Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sıra bende çok boşum. Pandemiyi saymazsak hiç bu kadar boşta kalmamıştım resmen uçan kuşa atlayacak durumdayım. Eylülde ev boşalıyor ankaradan kız çağırdım gel hem tatil yaparsın hem takılırız diye. O bile şaşırdı bu kadar mı yokluktasın serhan noldu böyle diye
o pandeminin ta aa. karı zaten bulmak zor, buluyorum aşı maşı soruyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şarta bağlı yazıp şartı yazmadıklarına göre 15 maç oynarsa devreye giriyor opsiyon. 15 mi 20 mi diye konuşuluyordu.

Kapta 15mac oynarsa opsiyon gecerli olur diye bir ibare yok. O halde oynasada oynamasada farketmiyor?

Ali Koç üç sene önce sırf biz yerli kaleci almayalım diye piyasadaki tüm yerli kalecileri toplayıp, maça 11 kaleciyle çıkabilecek kadro kurdu. Küme düşüyordu, şampiyon olamadı.

Geçen sene talip olduğumuz ortasahaları topladı ,11 ortasahalık takım kurdu. Şampiyon olamadı.

Bu sene de 10 numara ihtiyacımız olduğu için ne kadar 10 no varsa topladı, 11 ofansif ortasahalık takım kurdu. Sonuç belli.

Ali Koç'taki Galatasaray kompleksiyle gelen transfer çalımı takıntısı fenerin kadro yapısını sakatlıyor. Ali Koç başkan olduğu sürece rahatız. Bu kompleks bizim teminatımız.

Bu sıra bende çok boşum. Pandemiyi saymazsak hiç bu kadar boşta kalmamıştım resmen uçan kuşa atlayacak durumdayım. Eylülde ev boşalıyor ankaradan kız çağırdım gel hem tatil yaparsın hem takılırız diye. O bile şaşırdı bu kadar mı yokluktasın serhan noldu böyle diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt