Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.142
- 9.147
- 2.398
Açıklandı sefer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Emre ErsoyWonderkid mi aldık
30 yil herhold
Geçen sene 8tastaki değil mi kiralık olan?Can Bozdoğan nasıl topçu iş yapar mı, Schalke satacakmış galiba
o pandeminin ta aa. karı zaten bulmak zor, buluyorum aşı maşı soruyor.Bu sıra bende çok boşum. Pandemiyi saymazsak hiç bu kadar boşta kalmamıştım resmen uçan kuşa atlayacak durumdayım. Eylülde ev boşalıyor ankaradan kız çağırdım gel hem tatil yaparsın hem takılırız diye. O bile şaşırdı bu kadar mı yokluktasın serhan noldu böyle diye
Geçen sene 8tastaki değil mi kiralık olan?
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok yav o kadar da değil ama tam 500 bine alıp ligde 3-5 maç yaptırıp 4 milyona büyüklere kilitlemelik topçu.Çöp suyundan hallice
İsviçre kendi bayrağıBu fotoda iki ülke bayrağı var.fransız olan sanırım sağ bek diğeri kim?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu sıra bende çok boşum. Pandemiyi saymazsak hiç bu kadar boşta kalmamıştım resmen uçan kuşa atlayacak durumdayım. Eylülde ev boşalıyor ankaradan kız çağırdım gel hem tatil yaparsın hem takılırız diye. O bile şaşırdı bu kadar mı yokluktasın serhan noldu böyle diye
Emojiler yetersiz. Neyse dubois açıklanınca onu telindeki emojilere bakarız gelecek transferlere ipucu için