Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 40.014
- 17.668
- 1.973
Ayni parayi teklif ettigimiz her futbolcu bizi secer. Diger takimlar icin acı ama gercek bu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Admirim forumu mezevenkler basmis gibi. Ibonun yildiz tilbeyi kurtardigi gibi kurtar forumu bunlarin elindenBu ne lan
Eğer Galatasaray bir futbolcuyu isterse, birbaşka takım daha istiyorsa onu diğer takım alır.Artik şuna kesin emin oldum. Görüştüğümüz oyuncu ile başka bir takimlada görüşüyorsa o oyuncunun bize gelme ihtimali yok denecek kadar az
Yok ama muhabbeti sarınca ilişki beklemeden takılmayı seven arkadaşlarım var üç dört tane. Hepimiz genciz sonuçtaPezevenk misin olm sen dicem
Alacağım cevaptan korkuyorum
Daha önce cevap vereceğim diye yazmışım ancak göndermemişim.Üstteki mesaj önceden kalmış.
scam, parayı çekmek için belli miktarda yatırım istiyor parayı yatırınca da gümKonuyla tamamen alakasız.
Böyle bir mesaj geldi.
Nedir ne değildir ?Ekli dosyayı görüntüle 169192
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
4 milyon dolarlık cüzdanın sifresini niye paylastın dostumKonuyla tamamen alakasız.
Böyle bir mesaj geldi.
Damyal abine bir kız bul. 50 altı olsun mümkünse.Yok ama muhabbeti sarınca ilişki beklemeden takılmayı seven arkadaşlarım var üç dört tane. Hepimiz genciz sonuçta
Yangın yapıyoz Sergen sende katıl tayfaya.Abi az daha sabir.insallah gelecek grilisth.surekli olumsuz pompalamayin ya.jlo videosu izleyin
Emrah ben bir sıfat bulamıyorum bu beceriksizliğin boyutuna. Pedro olayının ateşi sönmeden yine aynı hata. Bunun literatürdeki adı nedir?
İnsallahhhhhhhhKüme düşerlerse çok gülerim.
@Ali Koç göreve!takıma 11 tane ortasaha alıp bütün mevkileri ortasaha oyuncularından oluşturacak yönetim istiyorum.
tıklamaKonuyla tamamen alakasız.
Böyle bir mesaj geldi.