Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resmen Grillitsch'i bitmeye yakın 2 diğer transferle beraber sansasyon büyüsün diye saldı ortama yönetim. Şimdi diğer ikisini parlatıp Grillitsch son anda yan çizdi, onun terbiyesizliği, alternatifleri de var zaten havasıyla geçiştirmeye çalışıyorlar. Böylelikle o üçlü açıklanana kadar taraftarın taşmaya başlamış sabrının gazı kısmen alındı. Pazar gününe kadar Seferovic, Dubois güzellemeleri, Grillitsch de hala belli olmaz, diğer transferlerde de imzalar yakın gazlamalarıyla geçer, Kasımpaşa maçında tribünde olumlu hava korunmuş olur. Protesto olurdu demiyorum ama Kasımpaşa maçında pek coşku olmayacaktı bunu yapmasalar.

Bu isimlerin basına sizmamasi lazım. Herkes oliviera gibi değil. Kariyer planı olsun karakteri duzgun olsun. Taraftar başlıyor sosyal medyadan oyuncuya sevgi gösterilerine bunu gören adam hemen fiyat yukseltiyor. Çakal menajerler var birde. Bazı eziklerde her transferimize salça oluyor. Ezikler kendi başına oyuncu bulamıyor. Bir an önce sessizce halletmeleri lazım tüm transferleri

Brighton'da alabilir Grillitsch'i, Jakub Moder'e bakayım dedim çapraz bağ yırtığından patlamış eleman. Grillitsch'e teklif yaptığı söyleniyordu Brighton'ın, alabilirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt