GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 300

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
542K
Sayfa
300/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1658518811904.webp

Kanat rotasyonuna almamiz gereken isim, Alan Virginius

Okan hoca kendi ağzıyla, Gomis 3. alternatif olarak takımda kalacak dedi.

Şimdi bu bilgi ve Ali Akman söylentisi ışığında,

Forvet rotasyonu, Sefer-Ali-Gomis olacaksa, bence riskli.

Sefer-Yabanci-Gomis-Ali olacaksa ki bence olmaz, çok saçma.

Yani işin sonucunda, anlamlandiramadiğim bir hamle olur bence.
Bi antrenör nasil der su futbolcu 3. Alternatif diye? Nerde dedi videosunu atsana eger gercekten dediyse benim icin bitmistir okan hoca. Adami zaten o aciklama ile bitiriyorsun sen kim iyiyse o formayi alir okadar basit

Bi antrenör nasil der su futbolcu 3. Alternatif diye? Nerde dedi videosunu atsana eger gercekten dediyse benim icin bitmistir okan hoca. Adami zaten o aciklama ile bitiriyorsun sen kim iyiyse o formayi alir okadar basit
Şimdi onu bulmakla ugrasamayacagim da diğer arkadaşlardan da izleyen olmustur muhakkak. Dedi yani net.

Bu arada bir çeşit mobbing de yapmış olabilir gitsin diye.

Şimdi onu bulmakla ugrasamayacagim da diğer arkadaşlardan da izleyen olmustur muhakkak. Dedi yani net.

Bu arada bir çeşit mobbing de yapmış olabilir gitsin diye.
Ben de dinledim de bu çok normal ve mantıklı bir açıklama. 37 yaşında bu performanslı oyuncunun 3. Alternatif olduğunu kendisi de biliyordur. Gomis i de futbol zekası nedeniyle tutuyorlardır ya da gençlere tecrübesi ile destek olsun diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri