Ne konuşuyorlar acaba şirket toplantısı gibiyse yandık
Bi antrenör nasil der su futbolcu 3. Alternatif diye? Nerde dedi videosunu atsana eger gercekten dediyse benim icin bitmistir okan hoca. Adami zaten o aciklama ile bitiriyorsun sen kim iyiyse o formayi alir okadar basit
Bu yaştan sonra Eyüp mü tutalım heis?donku da al eyüp spor
Buyursun gelsin hocamBence Nadiem Amiri gelecek yaw bariz şekilde.
heh bi gelsin de işe yaramaz olduğu görülsünBjk Kaan Ayhan çözmüş yüksek ihtimal.
Bitmisse koskoca Galatasarayda 3. Alternatif nasil oluyo 45 yasindaki adam45 yaşında ki Gomis'in nesini bitirecek Okan yav herif bitmiş zaten
Bence Nadiem Amiri gelecek yaw bariz şekilde.
porto yapıyor bu sporu
Isındım ben ona yavBence Nadiem Amiri gelecek yaw bariz şekilde.
gitmediği içinBitmisse koskoca Galatasarayda 3. Alternatif nasil oluyo 45 yasindaki adam
Ne alaka ki. Böyle videolardan oyuncu hakkında fikir elde etmek mümkün değil. Bir sürü 90 dk maçların olduğu siteler var. Oradan en az 2-3 maç izlenmeden doğru fikir edinebilmek zor.Ozaman kimseyi almayalım.
Hocam diğer mevzulardan bağımsız sadece futbolculuğu ile alakalı; adamı ben de izledim. Gayet yetenekli futbolcu. Sadece forvet olarak düşününce eksikleri var, son vuruşları gelişmeli vs. ama çok yetenekli bir ofansif orta saha futbolcusu bence.ali akman olayı çok farklıydı.bursa iflas etmiş durumda sözleşme yenile 500 bin dolar bonservis alalım dediler.sen yine git ama klup az da olsa para kazansın..6-7 yaşlarında alt yapıya girmişsin deden bursa belediye başkanı bu klup seni ççocukluktan yetiştirmiş..imzalaması lazımdı amcası kaçırdı bunu herkes biliyor..her şeyi bir yana bırak gerçekten kotu futbolcu.hız yok boy 1.73 hiç bir şey yok.sadece hucum pres yapar Allah var..