GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 301

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
542K
Sayfa
301/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi antrenör nasil der su futbolcu 3. Alternatif diye? Nerde dedi videosunu atsana eger gercekten dediyse benim icin bitmistir okan hoca. Adami zaten o aciklama ile bitiriyorsun sen kim iyiyse o formayi alir okadar basit

Gitsen daha iyi demenin yolu işte, biraz profesyonellik dışı bir metot ama yerine göre kullanılabilir de. Gomis de bu yaşında artık 3. forvetten daha üst bir rol bekleyecek kadar salak olmasın açıkçası...

Ali Akman saf yetenek. Çok iyi bir forvet olacak. Bizde olmasını isterim. Seferovic ile çok iyi ikili olur. Yedektede sorun çıkarmaz genç çocuk daha.
20220722_224454.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ali akman olayı çok farklıydı.bursa iflas etmiş durumda sözleşme yenile 500 bin dolar bonservis alalım dediler.sen yine git ama klup az da olsa para kazansın..6-7 yaşlarında alt yapıya girmişsin deden bursa belediye başkanı bu klup seni ççocukluktan yetiştirmiş..imzalaması lazımdı amcası kaçırdı bunu herkes biliyor..her şeyi bir yana bırak gerçekten kotu futbolcu.hız yok boy 1.73 hiç bir şey yok.sadece hucum pres yapar Allah var..
Hocam diğer mevzulardan bağımsız sadece futbolculuğu ile alakalı; adamı ben de izledim. Gayet yetenekli futbolcu. Sadece forvet olarak düşününce eksikleri var, son vuruşları gelişmeli vs. ama çok yetenekli bir ofansif orta saha futbolcusu bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri