Hasan Çam
Ulubatlı Souness
Yok yahu. O da kolpa. Calcio futbol demek, mercato market demek zaten. Tüm İtalyan gazetelerin transfer haberlerinde kullandığı bir kalıp.mercatosu iyi kaynak ama reis
Yok yahu. O da kolpa. Calcio futbol demek, mercato market demek zaten. Tüm İtalyan gazetelerin transfer haberlerinde kullandığı bir kalıp.mercatosu iyi kaynak ama reis
Öyle düşünüyodum hocası ftyemi çekmiş diye ama tam emin olamadımOkan Buruk futbolcudan anlamiyor diyebilir miyiz renktas
Geçen yıl transfer oldu, yeni takımında fazla şans bulamıyor diyorlardı.
Dün Keramettin admine sormuştum kaale alıp cevap yazmadı size sorayım: bizim forumdan kulübe yakın bir tanıdığı olan var mıdır?Evt kac aydır beka beka alınsın diyoruz alınmamakta
6 numaraya benzer herbişeye razıyım artık. Taylan berkandan kötüsü yeryüzünde herhangi bir kulüpte yoktur. Özellikle taylandan. Kapat gözünü herhangi lisans sahibi orjinal bir 6 numarayı al getir taylandan iyi çıkmazsa eşşkek gibi anırırımAmiri gelecek gibi
Geçen bi rtaş atmıştıda footballitalianın sitesimiydi neydi üyelik istiyodu galiba izleyemedimbulursan yolla bana da
bilgım yok ama istense ulasılır bi sekildeDün Keramettin admine sormuştum kaale alıp cevap yazmadı size sorayım: bizim forumdan kulübe yakın bir tanıdığı olan var mıdır?
amiri'deki gs motivasyonunun kaynağını biliyo musun sergen? Adam her gün gs formalı editlerini falan atıyormuş 433'teki metecan'a. Galatasaray’ın adını duyunca tüylerim diken diken oluyor falan diyormuş. Ne alaka yavevet amiri iyi transfer,hayırlı olsun.kaynakta sağlam
Yahu bonservis odemedigin adam 26 yaşında 1m fazla versen imza parasına ölcekmisin. Gün sonunda gidip çöpün birine vereceksin. Neden alıp geçmiyorsun. Delircem. Bu adamlar neden bizi yönetiyor. Yeter artık ölücü modundan cikinn ulan
Bizimde berbat kerem yunus bardakci disinda elimizde adam yok biz gidip yabanci sag bek aldik birisi sakatlansa cezali olsa taylan berkan omer bayram akbabaya kalcazBjknin yerli havuzu berbat şu anda, mecburen kaanayhana falan saldıracaklar.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocam anladığım kadarıyla aradaki fark yıllık 1m. yani toplamda 4 yıl için 4m oluyor.Yahu bonservis odemedigin adam 26 yaşında 1m fazla versen imza parasına ölcekmisin. Gün sonunda gidip çöpün birine vereceksin zaten. Neden alıp geçmiyorsun. Delircem. Bu adamlar neden bizi yönetiyor. Yeter artık ölücü modundan cikinn ulan
Amiri'nin Metecan'ı darlaması kuşkulandırdı beni.dur 2 dakika sevinelim yahu
Amiri 10/8/sol kanat6 numaraya benzer herbişeye razıyım artık. Taylan berkandan kötüsü yeryüzünde herhangi bir kulüpte yoktur. Özellikle taylandan. Kapat gözünü herhangi lisans sahibi orjinal bir 6 numarayı al getir taylandan iyi çıkmazsa eşşkek gibi anırırım