GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 317

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
541,9K
Sayfa
317/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olması gereken transfer listesini yazıyorum

1-yabancı stoper(yedekliği sorun etmeyecek,tecrübeli)albiol gibi yada evans faalse o tarz biri ,boateng gibi değil

2-ryan kent gibi bir sol kanat hatta mümkünse bizzat kent,olmuyosa vargasda olur o profil

3-elneny gibi bir os sergionun yanına

4-pedro,braithwaite gibi bir hucumcu seferle eküri olacak

5-osya çift yönlü birini alabiliriz fena değilse ve alması kolaysa,rotasyonda zapt edebileceksek amiri gibi,sergioylada oynasın sergioyuda yedeklesin

6-hakan şükürün marciosu gibi hem çift hemde tek oynama özelliği olup seferi yedekleyecek bir fw daha

7-yunusun rotasyonunada wonderkid alabiliriz embalu iyiyse

8-ali akman gelebilir,bunun yanı sıra bir tanede denemelik spektaküler biri lazım,lille bile ben arfayı denedi geçen sene

Okanın 4231inde kadro net,sistem ve diziliş tutmazsa eldekilerde dönüşebiliriz başka şeylere

Olacakları söyleyeyim;

1. Düşük ihtimal, olursa ya yerli olur Koray falan, ya da Boilesen gelir, Nelsson'un eski partneriymiş solak. Ya da işte ucuz yollu bir tane bulurlar ama bence düşük ihtimal dediğim gibi.
2. Kanat alınabilir ama bence o da kesin değil. Para çıkışmazsa BAY ve Morutan var derler. İşte Ali Akman gelirse o da oynar derler. Altyapıdan X var derler, geçiştirebilirler. Ya da atıyorum 10'a Harit gibi bir gelirse, o da oynayabilir derler.
3. 6 numara gelecek, kim gibi olur, Elneny gibi olur mu bilmem. Grillitsch gibi ümit veren, en azından kağıt üstünde kaliteli duran biri de olabilir. Son dakikada menajer itelemesi Etebo veya Assuncao gibi biri de olabilir. Maalesef...
4. Bir santrafor büyük ihtimal gelir ama kesin değil. Umarım sadece Ali Akman'ı alıp kapatmazlar ama o risk bile var. Ama bence gelirse kalitesi çok tatmin etmeyecek biri olacak ve 1. santrafor Seferovic görünecek, en azından kağıt üstünde öyle ve çift forvet ilk plan olmayacak. Gelen yabancı yarı yedek gibi olacak. Onun yerine 8,5-10 rolünde biri alınacak büyük ihtimal.
5. 6 no dışında başka orta saha gelmez. Cica-Berkan-Taylan-Hamza var derler kapatırlar. Cica giderse anca belki ama hiç sanmıyorum. Ucuz yerli merli düşerse bilmem ama sanmıyorum.
6. O kişi Gomis, anca Gomis giderse gelir. Bence başka yabancı santrafor gelirse zaten Seferovic olmayınca onun rolünde de oynayabilecek biri olur, o yüzden bir tane daha gerekmez.
7. Kanat 1 tane gelirse gelir, hem bir kanat hem Embalo gibi genç gelmez.
8. Ali Akman büyük ihtimal gelir gibi kiralık ama opsiyonu bizi tatmin etmez, belki o yüzden yatarsa yatar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri