GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 315

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
541,9K
Sayfa
315/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Carvalho için bende ağır filan diyordum ama şu anda gelsin casemiro etkisi yapar bizde o derece rezil durumda ortasaha zaten Antalya maçına bu şekilde çıkarsak nurinine takım ortasaha nasıl olur dersi verir
Yav anlamiyorum carvalhoyu nasil cöp yapiyor forum? Agir diye mi sadece yani? Grilis uçak mi da herkes onu istiyor da carvalhoyu begenmiyor?

Işin sonunda keske carvalhoyu alsaydik demez umarim gsc

Ya olmuyorsa olmuyor deseler kimse birsey demez

Ama sen yok medyaya dustu diye transfer yatti dersen hicbir inandiriciligin kalmaz

Adam gibi cik verdigimiz fiyata anlasamadik de

Kimse birsey demez

Ha ama sen bu fiyata anlasamadik diyipde daha pahaliya daha kotu adam getirirsen tutarsiz olursun

Bir yonetim tutarli olacak salak sacma is yapmayacak

Gram guven kalmadi kimsede
Tutarsizliklari yuzunden

Ben Grillitsch için taksitli bonservise denk düşecek şekilde yıllara yayılmış bir imza parasını mantıklı bulurum, ne bileyim 3-4 yılda 6m falana denk gelecekse imza parası olacaksa olsun yani. Takımına bonservis olarak 3 yılda 6m ödenecek olsa normal der miydik 26 yaşında net bir 6 numaraya? Bence herkes ucuz bile derdi. Bizim için fark eden pek bir şey yok kısacası. 10m'u falan buluyorsa çok tabi o ayrı.

Tek seferlik oldugunu hic sanmiyorum. Yilliktir. Beles topcu sonucta. Bastan 1.5-2ye anlaşip 3senelik kontrat yapsaydin 4.5-6m gelirdi imza parasi. Buda normaldir boşta olan bir topcu icin. Aslinda fazla da piyasa böyle artik

Daha 26 yaşında, 4-5 senelik bile kontrat yapılabilir oyuncuyla. 4 en azından gayet mümkün ve mantıklı. 2 sene sonra satarsın bile belki. 6m imza parası taksitle ödeneceği de düşünülürse bence de gayet kabul edilebilir. Ama işte eğer kontrat o kadar uzayacaksa hala her yıl aynı parayı beklememeli, ya yıllığı düşürmeli ya da ille yıllık sabit bir rakamda diretiyorsa sadece ilk 3 yıl almalı falan...

Millet kaani beğenmiyor şaka gibi bizim yerli rotasyonunda sanırsın süper oyuncular var 3 tane iyi yerlimizi var geri kalanı carsamba pazarı gibi
Kaan ve bozoku almaliydik
Ve muhtemelen 8jkdaki transferi yapan kişi kimse ucuza çamaşır makinesi gibi fiyata kapatacak kaani
Kaan Ayhan’ı beğenmiyorum evet,neden şaka gibi olsun ki.Kaan Ayhan ortalama bir adam.Sağ stoperde oynayamaz çünkü önünde nelsson var.Sağ bek oynayamaz önünde dubois var.Ön libero zaten emanet edilemez oraya net bir adam lazım.O zaman ne diye 5-6 milyon bonservis 1,5-2 milyon para verip alalım Kaan Ayhan’ı?O kadar lüksümüz var mı yani?Birşeyi yazarken önce analiz et sonra komik filan yaz bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri