GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 314

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
541,9K
Sayfa
314/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lue alkolik bir fenerlidir çoğu kişi biliyor aslında ona göre paylasinda sonra küfür kıyamet gitmesin burada
İcerkende bol bol sover galatasaraya

Anlaşıldı bunlar orta saha işini beceremeyecek. Diawara diyorlar sonra Okan istemiyor diyorlar. Allahım sen sabır ver

SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam hadi yönetime sövelim. Bonservis siz oyuncuların da bu imza paraları çıkıyor. Uyuz oluyorum. Bonservisli oyuncu alalım. :)

Bu herif çok daha iyi hem Evander’den ham Harit’den. Ama bence 10 no için aranan profil değil. Joao Pedro alsaydın arkasına bunu çekip bir tane 6 no ile oynayabilirdin.

Bunu alacaksan 8’e bunu çekip 10’a Sergio’yu çekmek daha mantıklı.

Bu yönetimde rezalet. Yok abi bizim sınanma yillarimiz. Pedroyu istemesemde zamanında gidip alacaksın. Grealish madem alacaksın biraz pazarlık yap 2m a indir al normal para işte. Kendi aralarinda daha ne yaptığını bilmeyen bir yönetim var bu defada. Bu seneyide zehir zikkim edecekler. Nerde kardeşim transferler hani hazırdı. Yalan dolan vaatlerle gelip kulübe başkan yönetici oluyosun sonra millet bekliyo transfer olsun. Güya adaylığa gelirken bütün oyuncular hazır sadece haber bekliyo oluyolar. Sonra anlaştığınız adama gidip son anda pürüz çıkarıyorsunuz. Gidip son günlerde odemediginiz bütün parayı diagne gibi çöpün birine yatırıp batiriyosunuz külübü. Hepiniz aynısiniz...

Bu herif çok daha iyi hem Evander’den ham Harit’den. Ama bence 10 no için aranan profil değil. Joao Pedro alsaydın arkasına bunu çekip bir tane 6 no ile oynayabilirdin.

Bunu alacaksan 8’e bunu çekip 10’a Sergio’yu çekmek daha mantıklı.

Evander çekip Amiri çekmek daha mantıklı olur Evander de 8 oynayabiliyor

Yalnız imza parasının yıllık olması ille kontratın tamamında her yıl ödeneceği anlamına da gelmeyebilir. Kontrat 4 yıllık olur, imza parası 3 yılda ödenir atıyorum. Keşke bir netlik getirseler. Sonuçta ilk anlaşılan kontrat kaç yıllık onu bile bilmiyoruz.

İşin geyik şaka kısmı bir yana Okan hoca 2 defadır 2.kamp.bittiginde tüm transferler hazır göreceksiniz demişti bakalım nekadar tutulacak sözler
Yönetim.ve hoca arası catlaklsri böyle şeyler açar genelde

bu yapılanlar becerıksızlık vs degıl bu takımı bu kafalar 1.5 sene sadece erenle oynattı bu kafalar hemen her donem takımı bılerek acız ve eksık bırakıyorlar. Alttan anlasma falan mı vardır nedır yanı gecen sene o kadar hak yendı ses seda yok. Bu profıle bır tek Aysal uymuyordu onu da derınler ve Tff yedı yabancı sınırı ıle
İşte ona "VİZYON" diyoruz.Son dönemlerde çıkan adayların hepsi vizyonsuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri