GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 316

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
541,9K
Sayfa
316/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olması gereken transfer listesini yazıyorum

1-yabancı stoper(yedekliği sorun etmeyecek,tecrübeli)albiol gibi yada evans faalse o tarz biri ,boateng gibi değil

2-ryan kent gibi bir sol kanat hatta mümkünse bizzat kent,olmuyosa vargasda olur o profil

3-elneny gibi bir os sergionun yanına

4-pedro,braithwaite gibi bir hucumcu seferle eküri olacak

5-osya çift yönlü birini alabiliriz fena değilse ve alması kolaysa,rotasyonda zapt edebileceksek amiri gibi,sergioylada oynasın sergioyuda yedeklesin

6-hakan şükürün marciosu gibi hem çift hemde tek oynama özelliği olup seferi yedekleyecek bir fw daha

7-yunusun rotasyonunada wonderkid alabiliriz embalu iyiyse

8-ali akman gelebilir,bunun yanı sıra bir tanede denemelik spektaküler biri lazım,lille bile ben arfayı denedi geçen sene

Okanın 4231inde kadro net,sistem ve diziliş tutmazsa eldekilerde dönüşebiliriz başka şeylere

Kaan için en büyük mantık bjk'nin kesin, fb'nin bir ihtimal ona gidecek olması. Alırsan oradan çalarsın. Bekte, liberoda vasat altı birine joker denmez ki. Luyindama'yı koy vasat altı oynayacak. Şimdi joker mi oluyor bu mantıkla? Arada Nelsson yerine koyar ileriye yabancı atarsın belki ya da Abdülkerim sendeler oraya atarsın.

Satmak istesen satamazsın piyasası yok. Ha varsa nasıl var. Almanya orta altı takımlarına 2 milyona her zaman gider. Ne piyasa ama.

Elde avrupa da yokken lüks bence. Luyindama'dan çıkabilirsek o zaman varım.

Bjk stili 3 milyon + 50 pay ver. Nasılsa satılacak bir para getiremeyecektir. Payı da dert etmezsin

Yav eveleyip geveleyip durmayın, alın gelin işte, 1 seferlikte olsa paramızı çöpe atın lütfen atın nolurr atın yahu, sanki atmayacaz dediğinizde ultra kar yapıyoruz. Bıktık usandık tiksiniyorum artık şu pazarlık yapmanızdan. Büyük kulüpsün sen büyük kulüppppp, biraz çapınız vizyonunuz büyük olsun, yönettiğiniz kulüp futbolcu yetiştirme yurdu değil.adam akıllı 2 tane orta saha alın Şerefsiz evladıyım maliyetine tek kelime edersem. Yeminle şuan tüm taraftarlar bu şekilde düşünüyordur. Alın arkadaş alın alın, sçmşım maliyetine parasına

Cenk Ergün direkt 2,5'ta(senelik imza parası sanırım) anlaşmış. Yönetim 2. görüşmede 1,5 teklif etmiş. Menajer sinirlenip masadan kalkmış.
İmza parası olduğunu kimse söylemedi sanki. Normal yıllık alacağı ücret olarak anladım ben. Senelik imza parası olmaz zaten mantıken. İmza parası toplam olarak söyleniyor her zaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri