Sami Karakoç
İmparator
Cenk Ergün direkt 2,5'ta(senelik imza parası sanırım) anlaşmış. Yönetim 2. görüşmede 1,5 teklif etmiş. Menajer sinirlenip masadan kalkmış.
Cenk Ergün direkt 2,5'ta(senelik imza parası sanırım) anlaşmış. Yönetim 2. görüşmede 1,5 teklif etmiş. Menajer sinirlenip masadan kalkmış.
alacagız sonundaGrillisssh
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
eğer doğru ise cenk ergünün istifa etmesi lazım.Oha, Okan hoca ile Grillitsch 1,5 saat yüzyüze görüşmüş. Cenk Ergün 2,5m önermiş, yönetim 1,5m'a düşürmüş sonradan.
Yav anlamiyorum carvalhoyu nasil cöp yapiyor forum? Agir diye mi sadece yani? Grilis uçak mi da herkes onu istiyor da carvalhoyu begenmiyor?Carvalho için bende ağır filan diyordum ama şu anda gelsin casemiro etkisi yapar bizde o derece rezil durumda ortasaha zaten Antalya maçına bu şekilde çıkarsak nurinine takım ortasaha nasıl olur dersi verir
Tek seferlik oldugunu hic sanmiyorum. Yilliktir. Beles topcu sonucta. Bastan 1.5-2ye anlaşip 3senelik kontrat yapsaydin 4.5-6m gelirdi imza parasi. Buda normaldir boşta olan bir topcu icin. Aslinda fazla da piyasa böyle artikYA BİRİ SORSUN bu 2,5'dan 1,5'a düşürülen yıllık mı? tek seferlik mi imza parası, sorun şunu ya...
Kolpacilüe yasak mıydı?
Orta sahada Sergio-Evander önlerine de Pedro tarzı 9,5 numara defansif olarak çok mu zayıf olur?
Maalesef evetOrta sahada Sergio-Evander önlerine de Pedro tarzı 9,5 numara defansif olarak çok mu zayıf olur?
Beyler gelişme var mı gündemden geri kaldım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tek seferlik oldugunu hic sanmiyorum. Yilliktir. Beles topcu sonucta. Bastan 1.5-2ye anlaşip 3senelik kontrat yapsaydin 4.5-6m gelirdi imza parasi. Buda normaldir boşta olan bir topcu icin. Aslinda fazla da piyasa böyle artik
Kaan Ayhan’ı beğenmiyorum evet,neden şaka gibi olsun ki.Kaan Ayhan ortalama bir adam.Sağ stoperde oynayamaz çünkü önünde nelsson var.Sağ bek oynayamaz önünde dubois var.Ön libero zaten emanet edilemez oraya net bir adam lazım.O zaman ne diye 5-6 milyon bonservis 1,5-2 milyon para verip alalım Kaan Ayhan’ı?O kadar lüksümüz var mı yani?Birşeyi yazarken önce analiz et sonra komik filan yaz bence.Millet kaani beğenmiyor şaka gibi bizim yerli rotasyonunda sanırsın süper oyuncular var 3 tane iyi yerlimizi var geri kalanı carsamba pazarı gibi
Kaan ve bozoku almaliydik
Ve muhtemelen 8jkdaki transferi yapan kişi kimse ucuza çamaşır makinesi gibi fiyata kapatacak kaani
alnından öpülecek yorum.griltsh için hala ugrasmak en dogrusu olurWilliam Carvalho'ya 3M eurodan fazla 1 kurus bonservis vermezdim. Hic kimseyi alamazsam gidecegim oyuncu olurdu. 1M euro imza parasindan Grillitsch'i kacirip onu almak mantikli gelmiyor. 3 yas daha büyük ve daha maliyetli.