GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 329

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
541,8K
Sayfa
329/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amiri saha dışını katmadan söylüyorum. sadece yetenek her şeyi çözmüyor Haritin yeteneğinde dünyada çok az adam var ama futbol yetenekten ibaret değil.( Amiri de yetenekli ve futbolu daha olgun bir oyuncu fayda konusunda Haritten iyi olur)

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hucum/savunma istatistiklerinde haritin gerisinde ama bakalım gelirse göreceğiz. bana kalsa ben ikisini de almayıp başka topçulara yönelirim de illa ikisinden biri gelecekse hariti seçerim

hucum/savunma istatistiklerinde haritin gerisinde ama bakalım gelirse göreceğiz. bana kalsa ben ikisini de almayıp başka topçulara yönelirim de illa ikisinden biri gelecekse hariti seçerim
Haritle ilgili çok önyargılı olabilirim belki o yüzden faydalı olacağına inanmıyorum çünkü cv si bu mesajı veriyor adam acayip yetenekli müthiş bir yetenek kalite pacalardan akıyor ama hiç mi çaba olmaz bir adam da hep mi sorun arkadaş

Nadiem Amiri 3. Orta saha olarak alınmaz alınırsa eğer 3. Bir orta saha alınırsa 6-8 oynayan birisi olur bu Amiri gelirse 10 numara olarak alınır

Evander zaman zaman Kerem’in pozisyonunda da oynayabilir bence. 3. bir kreatif oyuncu şart.

——Sergio—-Midstjö
Yunus——Amiri——-Evander
————Seferovic—-

olabilir zaman zaman. Gönül ister ki 6’ya Lerma gelsin ama Diawara vs. gibi boş ya da Carvalho gibi 16M verip 0M alacağın ve Sergio ile birlikte dinamizm eksikliği yaratacak adamlar gelecekse Midtsjö gelsin. Eğer bu konuşulan isimler yada profili gelecekse 3. ortasaha banko dinamik olmalı, Amiri de defansif katkıyı çok iyi veren bir oyuncu. 25 yaşında bir de..

Hepimiz insanız, hepimiz hata yapabiliriz, hata yapmak insana mahsustur. Hatayı tekrar etmek, hatalardan bahsetmek ve hatta hataların tadını çıkarmak, hiç kimseye yarar getirmediği gibi, kimlere mahsustur, ona artık siz karar verin. Rica ediyorum, insanlara daha fazla zarar vermeden, kulüp menfaatlerini ve kulüp geleceğini, Galatasaray markasının değerini, Avrupadaki itibarını zedelemeden, ağız tadıyla içimizde daha iyi anlaşarak işimize bakalım. İnanın bana, herkes sadece işini yaparsa çok daha huzurlu oluruz. Sizlerden ricam (basın mensuplarına yönelik), Başkan şunu dedi, beriki şunu söyledi, siz ne diyorsunuz gibi sorularla gelmeyin. Yeterince malzeme olduk zaten, daha fazla olmayalım. Hatta bir müddet, eğer mümkünse, hepimiz susalım, dinleyelim, izleyelim, düşünelim ve de değerlendirelim. İşimiz, maçımız, inşallah başarılarımız konuşulsun. Bunu sizden özellikle rica ediyorum.

aysal eleman dedi diye 2 sayfa konusmus hocam aboo,ertesi gün sneijder gelmişti hemen.

okan buruk grilsthle face time yapmış,oyun planındaki yerini anlatmış ama herif imzadan dönüyo:rolleyes: okan yönetime sesini cıkarmalı

Evander zaman zaman Kerem’in pozisyonunda da oynayabilir bence. 3. bir kreatif oyuncu şart.

——Sergio—-Midstjö
Yunus——Amiri——-Evander
————Seferovic—-

olabilir zaman zaman. Gönül ister ki 6’ya Lerma gelsin ama Diawara vs. gibi boş ya da Carvalho gibi 16M verip 0M alacağın ve Sergio ile birlikte dinamizm eksikliği yaratacak adamlar gelecekse Midtsjö gelsin. Eğer bu konuşulan isimler yada profili gelecekse 3. ortasaha banko dinamik olmalı, Amiri de defansif katkıyı çok iyi veren bir oyuncu. 25 yaşında bir de..
Dediğin olay olacaksa Evander değil de Harit olur o oyuncu lig de içinde geçemeyeceği bir savunma oyuncusu yok zaten sonra da gider üç hafta saha da turist Ömer gibi gezer guvenebilecek olsak 3 milyon yıllık verilir o kaliteye de güven vermiyor

grillisth brighton ilişkisi ayyuka çıkalı 2 gün oldu.sanki bu sessizliktede var bişeyler.anlaşma zemini olsa haber cıkardı hemen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri