10 numaraya gelsin o vakitNadiem Amiri 3. Orta saha olarak alınmaz alınırsa eğer 3. Bir orta saha alınırsa 6-8 oynayan birisi olur bu Amiri gelirse 10 numara olarak alınır
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
10 numaraya gelsin o vakitNadiem Amiri 3. Orta saha olarak alınmaz alınırsa eğer 3. Bir orta saha alınırsa 6-8 oynayan birisi olur bu Amiri gelirse 10 numara olarak alınır
harit mi amiri mi üstat? topculuk acısından(saha dışını katma)Nadiem Amiri 3. Orta saha olarak alınmaz alınırsa eğer 3. Bir orta saha alınırsa 6-8 oynayan birisi olur bu Amiri gelirse 10 numara olarak alınır
Amiri saha dışını katmadan söylüyorum. sadece yetenek her şeyi çözmüyor Haritin yeteneğinde dünyada çok az adam var ama futbol yetenekten ibaret değil.( Amiri de yetenekli ve futbolu daha olgun bir oyuncu fayda konusunda Haritten iyi olur)harit mi amiri mi üstat? topculuk acısından(saha dışını katma)
kesin öyledirAmiri cöp, bundesligayi takip ediyorum gelmesin

Ben isterim zeki bir oyuncudur faydalı olacaktır çok skorer bir oyuncu değil ama çok faydalı ve zeki bir oyuncu oldukça da disiplinli10 numaraya gelsin o vakit
hucum/savunma istatistiklerinde haritin gerisinde ama bakalım gelirse göreceğiz. bana kalsa ben ikisini de almayıp başka topçulara yönelirim de illa ikisinden biri gelecekse hariti seçerimAmiri saha dışını katmadan söylüyorum. sadece yetenek her şeyi çözmüyor Haritin yeteneğinde dünyada çok az adam var ama futbol yetenekten ibaret değil.( Amiri de yetenekli ve futbolu daha olgun bir oyuncu fayda konusunda Haritten iyi olur)
Haritle ilgili çok önyargılı olabilirim belki o yüzden faydalı olacağına inanmıyorum çünkü cv si bu mesajı veriyor adam acayip yetenekli müthiş bir yetenek kalite pacalardan akıyor ama hiç mi çaba olmaz bir adam da hep mi sorun arkadaşhucum/savunma istatistiklerinde haritin gerisinde ama bakalım gelirse göreceğiz. bana kalsa ben ikisini de almayıp başka topçulara yönelirim de illa ikisinden biri gelecekse hariti seçerim
Evander zaman zaman Kerem’in pozisyonunda da oynayabilir bence. 3. bir kreatif oyuncu şart.Nadiem Amiri 3. Orta saha olarak alınmaz alınırsa eğer 3. Bir orta saha alınırsa 6-8 oynayan birisi olur bu Amiri gelirse 10 numara olarak alınır
Genelde her cumartesi ve pazar bundesliga maclarini izlerim, leverkusen maclarini az izlemedim. Vasat oyuncu, özelligi yok youtube video ya kanmayin. Bonservis+mas yüksek, basimiza bela olur.kesin öyledir![]()
Dediğin olay olacaksa Evander değil de Harit olur o oyuncu lig de içinde geçemeyeceği bir savunma oyuncusu yok zaten sonra da gider üç hafta saha da turist Ömer gibi gezer guvenebilecek olsak 3 milyon yıllık verilir o kaliteye de güven vermiyorEvander zaman zaman Kerem’in pozisyonunda da oynayabilir bence. 3. bir kreatif oyuncu şart.
——Sergio—-Midstjö
Yunus——Amiri——-Evander
————Seferovic—-
olabilir zaman zaman. Gönül ister ki 6’ya Lerma gelsin ama Diawara vs. gibi boş ya da Carvalho gibi 16M verip 0M alacağın ve Sergio ile birlikte dinamizm eksikliği yaratacak adamlar gelecekse Midtsjö gelsin. Eğer bu konuşulan isimler yada profili gelecekse 3. ortasaha banko dinamik olmalı, Amiri de defansif katkıyı çok iyi veren bir oyuncu. 25 yaşında bir de..
diğer izleyenler övüyo.bilemiyorumGenelde her cumartesi ve pazar bundesliga maclarini izlerim, leverkusen maclarini az izlemedim. Vasat oyuncu, özelligi yok youtube video ya kanmayin. Bonservis+mas yüksek, basimiza bela olur.
Akşam maçtan sonra Nargile cafeye giderler ordan da ****************************************** partiHarit-Evander birlikte gelse Joga Bonito bir sezon olurdu..
Harit kardeşimin çocuğu olmuş geçen sene, bundan sonra sıkıntı çıkarmaz. Marsilya’da da iyiydi herhalde..Akşam maçtan sonra Nargile cafeye giderler ordan da ****************************************** parti
Ardanin da eşi hamileydi reis belli olmuyor oHarit kardeşimin çocuğu olmuş geçen sene, bundan sonra sıkıntı çıkarmaz. Marsilya’da da iyiydi herhalde..
Kent'i verin bize renktaş çözelim kanat işini.onu bunu bırakın da
kanatla forvet gerekior