bu japonya turu ne zaman bitecek psgnin.hala gueye bekliyomusuz bi yandan da
Tabiki bu benim sahsi fikrim rtas. Digerleri begenebilir, bonservis+maas göz önüne alirsak deymez. Ha grilise gelirsek herif kesinlikle kaliteli oyuncu.diğer izleyenler övüyo.bilemiyorum
bizde de yok kardes kusura bakmaonu bunu bırakın da
kanatla forvet gerekior
öncelik degilFernandoyu alacaktık bostayken üzerine biri alınacaksa yine alınırdı
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
biz weririz de gsnin o kadar bonserwis verecek durumu yok malesefKent'i verin bize renktaş çözelim kanat işini.
böyle bişeyi unutamaz kimse.öte yandan fb trübünü arapça katil diye seslenecektir,bunu kullanıpAmine Harit’de Emre Belozoglu gibi araba kazasinda birini oldurmus. Futbolculugunu gectim, acaba bunun psikolojok etkilerini yenebildi mi?
Bulamıyorlar fakir Kante. Okan hoca teknik top çıkaran bir oyuncu istiyor, her ikisi çok zor. Grill çok iyi isimdi yazık oldu..Midstjö ve Florian Grillitsch'in Sergio Oliviera'lı orta saha yapısına uymayacağını düşünüyorum. Bize fakir Kante'si lazım.
Eğer Brighton Florian Grillitsch ile ilgileniyorsa bence tam takımına gider adamlar 5 li baklava gibi 5 tane MC ile oynuyorlar orda hiç sırıtacağını zannetmiyorum.
Kerem daha iyiydi bundan Marsilya maçlarında.marsil demişken şu herifi alalım topla birlikte uçabilme özelliğine sahipti
![]()
Konrad de la Fuente - Player profile 25/26
Konrad de la Fuente, 24, from United States ➤ FC Lausanne-Sport, since 2024 ➤ Left Winger ➤ Market value: €700k ➤ * 16/07/2001 in Miami, Florida, United Stateswww.transfermarkt.com
tudor kesin oynatmaz
evet bu ve bamba dieng efendi gelse guzel olurdu kanımcamarsil demişken şu herifi alalım topla birlikte uçabilme özelliğine sahipti
![]()
Konrad de la Fuente - Player profile 25/26
Konrad de la Fuente, 24, from United States ➤ FC Lausanne-Sport, since 2024 ➤ Left Winger ➤ Market value: €700k ➤ * 16/07/2001 in Miami, Florida, United Stateswww.transfermarkt.com
tudor kesin oynatmaz