GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 330

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
541,8K
Sayfa
330/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu 3 u yani Berkan Taylan ve cicaldu gerek.topluca gerekse bireysel yedikleri nanelerle bizim en az 20 30 arası puanimizi gaspettiler ve az çok futbol izleyen biri bile ilk bu yönetimden 3 orta saha alın der ama okan eğer bu konuda yönetime baskı yapmazsa 5 10.mac sonra yol alir

Midstjö ve Florian Grillitsch'in Sergio Oliviera'lı orta saha yapısına uymayacağını düşünüyorum. Bize fakir Kante'si lazım.
Eğer Brighton Florian Grillitsch ile ilgileniyorsa bence tam takımına gider adamlar 5 li baklava gibi 5 tane MC ile oynuyorlar orda hiç sırıtacağını zannetmiyorum.

Midstjö ve Florian Grillitsch'in Sergio Oliviera'lı orta saha yapısına uymayacağını düşünüyorum. Bize fakir Kante'si lazım.
Eğer Brighton Florian Grillitsch ile ilgileniyorsa bence tam takımına gider adamlar 5 li baklava gibi 5 tane MC ile oynuyorlar orda hiç sırıtacağını zannetmiyorum.
Bulamıyorlar fakir Kante. Okan hoca teknik top çıkaran bir oyuncu istiyor, her ikisi çok zor. Grill çok iyi isimdi yazık oldu..

herkes gelsin ya,böyle olmayacak.yabancı bi tane kaliteli ofansif eleman yok takımda kanatlarda,forvet arkasında

belhanda
feghouli
onyekuru
rodriguesle

sezona girdiğimiz oldu aga.... şimdi elde var 0

marsilyalı bir taraftarın twiti. ne kadar da gs gibi bir takım
1658532889668.png

marsil demişken şu herifi alalım topla birlikte uçabilme özelliğine sahipti

tudor kesin oynatmaz
evet bu ve bamba dieng efendi gelse guzel olurdu kanımca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri