GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 332

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
541,8K
Sayfa
332/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanatlarda tehtit edici bir transfer yapmaliyiz bence. Ayrica Morutan 10 numara alternatifi olmali.
Stoperde kalite ve rekabet var mi emin degilim. (Luyindama yazmadim cunku muhtemelen gider)
lineup (2).png

Son düzenleme:
Evander iyimidir kotumudur hic bir fikrim yok fakat isim, tip ve sac olarak kadroda bulunmasi gereken tarz oyuncu. Bu olmasa bile bu tarz baska bir oyuncu alinmali. Evet.

Geçen seneye döndük yine. Burak elmas ve Terim de tüm mevkilere adam aldilar, orta sahayı son güne bırakıp gustavoyu getirdiler. Gustavo çöp cikti ve sezon orta saha yüzünden çöp bir sezon oldu. Simdi ki yönetim de her mevkiye adam alıyor bir tek 6 numara almiyor, çok garip. Bu hafta içinde orta saha gelmezse fena çuvallar yonetim.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gerçeklik payı var mı bilmiyorum ama floodun 20'den itibaren olan kısmı rahatsız edici.
Sen bardağın boş tarafına bakmışsın eğer dolu tarafına bakarsan ki bardağın %90ı dolu, oyuncunun mükemmel özellikleri var, yeteneğini geçtim sahada sorumluluk alan bir tip bu çok çok önemli. Bu tür adamların sahadışı olumsuzlukları da olabilir bu normal. Melo da öyleydi, emrebelözde öyleydi. Cica gibi hayalet olacağına böyle bir karakter olsun. Bu adamı kaçırmayalım bizim için mükemmel bir transfer olur tek sıkıntı sakatlığı tabi .

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt