Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
Şu lanet olası transferleri orta sahadan sonra yapın
Şu haber doğruysa halen ölücülük modundayiz. Bişey demiyorum yaa. Artık bitirin şu transferleri yeter yaaa. 3-5 in hesabını yapınca tasarruf olmayacağını. İyi rakamlara oyuncu satınca kulübün kurtulacağını biri bunlara anlatsın artik...
Denmark liginden Evandere gelince hemen getirinHemen getirin 50-100bin fazla neyse verin gelen giden calim atiyo yeter
Bundesligada 215mac, alman milli takimda 5mac yapmis amiri cöp gelmesinAmiri cöp, bundesligayi takip ediyorum gelmesin
ikiside gelsin.Denmark liginden Evandere gelince hemen getirin
Ekli dosyayı görüntüle 169607
Bundesligada 215mac, alman milli takimda 5mac yapmis amiri cöp gelmesin
Ekli dosyayı görüntüle 169606
Gelsinde birine cöp cekerken digerine hemen gelsin demek garibime gitti. Biri bundesligada ortalama bir oyuncu diger denmark liginde iyi sayilabilecek bir oyuncu yeaaniikiside gelsin.
Abi nasıl müthiş yetenek ya. İki tane Marsilya maçı oynadık Harit ne yaptı unutulmayacak?Haritle ilgili çok önyargılı olabilirim belki o yüzden faydalı olacağına inanmıyorum çünkü cv si bu mesajı veriyor adam acayip yetenekli müthiş bir yetenek kalite pacalardan akıyor ama hiç mi çaba olmaz bir adam da hep mi sorun arkadaş
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Harit’in kariyerinde şu şekil bile bir asisti yok.Asist Juve’ye karşı. İkisini de istemem ama biri gelecekse Amiri olmalı.
Transfer olarak yorumladım