Sami Karakoç
İmparator
oynar. topla da iyi ve zaten besleyici gezici forvet kendisi en iyi oyle performans da verir. ama hız konusunda aynı olamaz tabi. alınırsa zaten masraflı da olmaz. bence iyi. ki eren'i ben daha bitirici santrafor gibi kullanılması taraftarıyım.üstat 1 sorum var
ali akman gulbrandsen gibi kanat fv oynayabilir mi 3 lü os olduğu sistemde?
Galatasarayın sokağa atacak 1 kuruşu yok! dedi diawara ya yıllık 2,5m verdi.Galatasaray oyuna gelmedi
diawaranın bize yazılmasına şaşırıyorum valla. 2.5m maaş uzun süren sakatlık 6 ay ligde top oynamama olumsuz her şeyi barındırıyor bünyesinde.Galatasarayın sokağa atacak 1 kuruşu yok! dedi diawara ya yıllık 2,5m verdi.
millet fege küfür ediyordu, kızıyordu ya yatıyor diye. Diawara ya suriyeli muamelesi yapar, kendi elleri ile sınır dışı ederler.diawaranın bize yazılmasına şaşırıyorum valla. 2.5m maaş uzun süren sakatlık 6 ay ligde top oynamama olumsuz her şeyi barındırıyor bünyesinde.
Nereye dik duruyosak,oraya konumlandiriyor renkdaşbu evander oyunda en çok nereye konumlandırıyor kendini. rakip ceza sahası çevresi mi yoksa iki kutu arası gidip geliyor mu?
Serbestçe gezmeyi seviyormuş paşa.bu evander sahada en çok nereye konumlandırıyor kendini. rakip ceza sahası çevresi mi yoksa iki kutu arası gidip geliyor mu?
Galatasaray Diq Duruch ile 4 yıllığına anlasti.kulubu ahlaqsportsa 5 milyon avro ödenecek.Oyuncu anlastigi her yıl icin onurlu bir davranis sergileyecek.
geçen oranlar vardı ısı haritası daha cm bölgeleri. role baglı gibi ama direkt önde top beklemiyo 8lik varbu evander sahada en çok nereye konumlandırıyor kendini. rakip ceza sahası çevresi mi yoksa iki kutu arası gidip geliyor mu?
2.ve 3. bölgebu evander sahada en çok nereye konumlandırıyor kendini. rakip ceza sahası çevresi mi yoksa iki kutu arası gidip geliyor mu?