Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
NoEvander bence pedro dan daha iyi bir tercih
NoEvander bence pedro dan daha iyi bir tercih
Ligin ilk maçları deneme maçları oluyor bizim yıllardır böyleEwt haber yok
Yarin macta Sefer Dubois fln da oynamaz Okan hocanin klasik halleri
Forumdan "Bunlar deneme maclari tabii ki oynamayacak, cogunun son macı ztn" sesleri de duyariz mac esnasinda
Son 13 gün
cevap için tşkrler kral. öfbyi de ister misin? onu da bırakacaklar gibi gozukuyoroynar. topla da iyi ve zaten besleyici gezici forvet kendisi en iyi oyle performans da verir. ama hız konusunda aynı olamaz tabi. alınırsa zaten masraflı da olmaz. bence iyi. ki eren'i ben daha bitirici santrafor gibi kullanılması taraftarıyım.
yok ya hamza, emirhan oynasın daha iyi zaten karakter olarak kırılgan bize gelirse kafası anca toparlanırcevap için tşkrler kral. öfbyi de ister misin? onu da bırakacaklar gibi gozukuyor
UEFA tutmuş, yetmez mi?Ulan ne evandermiş yahu.Yok şöyle yok böyle ben bu adamı hiç tutmadım.Seneye teneke bağlayıp göndermek için de 40 takla atacaz burda.Bana öyle işte bu adam dedirtecek hiçbir özelliği yok.Millet de evander nöbetine yatti sanki resmen.Umarim ben bu adam hakkinda yanılıyorumdur..
SM-M515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Naci ayvayi yer@Serhan G. Veren ve @Naci Liboş ile de seni kapatalım
Musap umarım iyi niyetlisindirGel 3 lü olsun
Ulan ne evandermiş yahu.Yok şöyle yok böyle ben bu adamı hiç tutmadım.Seneye teneke bağlayıp göndermek için de 40 takla atacaz burda.Bana öyle işte bu adam dedirtecek hiçbir özelliği yok.Millet de evander nöbetine yatti sanki resmen.Umarim ben bu adam hakkinda yanılıyorumdur..
SM-M515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi