GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 345

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
541,7K
Sayfa
345/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Hoca Giriliş ile karşılıkı oturup anlaştıktan sonra erden timur fiyatı aşağıya çekmiş...

Transferi falan geçtim bu yapılan hareket resmen ilerisi için yıkım kokuyor..

oynar. topla da iyi ve zaten besleyici gezici forvet kendisi en iyi oyle performans da verir. ama hız konusunda aynı olamaz tabi. alınırsa zaten masraflı da olmaz. bence iyi. ki eren'i ben daha bitirici santrafor gibi kullanılması taraftarıyım.
cevap için tşkrler kral. öfbyi de ister misin? onu da bırakacaklar gibi gozukuyor

Ulan ne evandermiş yahu.Yok şöyle yok böyle ben bu adamı hiç tutmadım.Seneye teneke bağlayıp göndermek için de 40 takla atacaz burda.Bana öyle işte bu adam dedirtecek hiçbir özelliği yok.Millet de evander nöbetine yatti sanki resmen.Umarim ben bu adam hakkinda yanılıyorumdur..

SM-M515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yav bazıları istediğimize parayı basıp alıyoruz kafasında bu kafanın sonucu ile o olsun bu olmasın sonucuna varıyor... marcao haraç mezat satıp kısıtlı bir bütçe oluşturmuşsun. ki onda bile net bir rakam göremedim bonus harici.. evander, harit, amiri, griliş şu an pazarlanmaya çalışılan pazardaki oyuncular.. üçe, dörde beşe almaya çalışıyorsun. yok bunları alma takımının serbest bırakmadığı oyuncuya para basıp al. biri kafa sakat olacak, biri paragöz olacak, biri yarım sakat olacak, ya da biri hiçbir takımda tutunamamış olacak bizde bunlardan seçim yapacağız. ya da ayda yılda bir denk gelecekte falan filan..

transfer dönemleri GSC
FYRnuVbXEAI9Vi5

Grillitsch 27 yaşında en iyi kontratı alıp 4 sene maksimum kazanmak istiyor bu kesin.

Babası yok menejeri bilmem ama kendisi o fikirde olmasa çoktan imzalamıştı zaten.

Brighton teklifi de yazıldığı gibi yeni değil eski de olabilir.

Bu eleman 2.750 + 3 Milyon imza parası gibi bir şey kovalıyor bence.

Senelik 3.5-4 bandına çıkmak da o klasa değer mi onu düşünüyor bir çok kulüp. Sonuçta ön libero, stoper mevkisindesin.

Ulan ne evandermiş yahu.Yok şöyle yok böyle ben bu adamı hiç tutmadım.Seneye teneke bağlayıp göndermek için de 40 takla atacaz burda.Bana öyle işte bu adam dedirtecek hiçbir özelliği yok.Millet de evander nöbetine yatti sanki resmen.Umarim ben bu adam hakkinda yanılıyorumdur..

SM-M515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Buranın yüzde 90 nı evander felan beklemiyor gueye nbombele Onana gibi oyuncular bekliyor 2 yıldır. Sola vargas yedeğe 1m fernando bekledi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt