Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
Yarın dursun başkanımın ; Büyük Başkan sesleriyle taraftarı ayakta selamladığını görür gibiyim.
ligin en çok penaltı kazandıran 2 futbolcusu bizde.Bu sezon penalti alirmiyiz
Evander gelirse taraftar sertliği zayıf şutlarına güzel söver uzaktan plaseleri iyi baya da sert şut atamıyor pek onu geliştirmesi lazım bir de bir an önce evlendirilmeli İstanbul'a gelirse
Umut bozoka bakligin en çok penaltı kazandıran 2 futbolcusu bizde.
Ekli dosyayı görüntüle 169641
Ekli dosyayı görüntüle 169642
geçen sene 12 penaltı kullanmışız. yunusun gelmesiyle daha da yukarı çıkabilir bu
Kritik bir istatistik bulmussunligin en çok penaltı kazandıran 2 futbolcusu bizde.
Ekli dosyayı görüntüle 169641
Ekli dosyayı görüntüle 169642
geçen sene 12 penaltı kullanmışız. yunusun gelmesiyle daha da yukarı çıkabilir bu
Kesinlikle böyle düşünüyorum.fenerin ideal 11inde şu an itibariyle santraforu ve stoperi yok serdar ve kim sonrası ki sol bek de yedekleri yok
Yani ilk 11de 2 eksik
bjknin josef sonrası 6 numarası, rıdvan sonrası sol kanadı ve zaten aradıkları sağ stoperleri yok yani ideal 11den 3 oyuncu eksik
trabzonun sağ stoperi yok ideal 11den 1 oyuncu eksik
bizim ise ideal 11den 6 ve 10 numaramız eksik
üstelik onların yönetimleri en az 2 yıldır aynı iken bizimkilere 2 ay olmadı
çok kötü değiliz diye düşünüyorum
ha aldığımız adamlar kötü ise onu ayrıca konuşmalı
Bu evander denilen adam 8 numaramı 10 numaramı arkadaşlar uefa yılın 11 e seçilmiş diyorlar ee bakıyorum yılın 11 de yok bana çok abartılıyor gibi geldi. yok mu şu adamın analizi falan Varsa yeşillendirin reisler
SM-A750F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
orta sahasizlik + sicaklik vuruYor artikMusap umarım iyi niyetlisindir
Seferovic SS olarak da oynarBen bu planlamayi anlamıyorum. Biz simdi seferovic'i aldik yillikda 2.2 verdik bu adami yedek mi birakicaz. Yedek olarak aldiysak neden 2.2 verdik. Eğer cift forvet planı varsa 10 numara neden tranafer etmeye çalışıyoruz.
sağol. btw vargas hiç penaltı kazanmamış burdaki verilere göre şaşırdım açıkası.Kritik bir istatistik bulmussunVargas da çok aldiriyor diye biliyordum