Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renktaş Amiri hakkında bilgi verir misin bize? Almanya da yaşıyorsun galiba ve pek tanıyan yok Amiri'yi.
Adam Cok caliskan afganli olsa bile alman disiplini var kaninda. Bosa saga sola geri pas yapan birisi degil. Topu aldimi dikine oynar topu tasimaya bakar, ve 1vs1 den kacmayan birisi. Sutlari iyi ve oyun zekasi yüksektir. Bize bence böyle oyuncular lazim, Evander gibi kosmayan show yapan oyuncular degil. Bu zaten bizim senelerdir orta sahadaki problemimiz. Topu alan ve topu hizlica ileriye tasiyan oyuncumuz yok.

Sadece "yes" yazdi

1658581567664.webp

sert ne organize baskı ne ?
sen oliveira harit carvalho 3 lüsüyle istediğin kadar organize baskı yapsan nolur mesala
sen söyle bana sert ne?
Konu Evander den başladı sen bana Sergio-Harit-Carvalho diyorsun; Evander in esamesi yok.
Okan-Emre-Suat boy ortalaması 169. Hiç biri öyle fiziksel üstünlük sağlayabilecek, kafa toplarını süpürecek adamlar değil buna göre.

Grill Brighton ile anlaşamamış. Abi anlamadığım PL takımıyla anlaşamayan adam bizi nasıl kabul etsin ki?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hoffenheim taraftarlarina göre Dolce Vita´yi seven bir arkadasmis Grillitsch. Ayrica Brighton´in maas tablosu söyleymis

Yani total´de bizden cok daha ucuk kacik rakamlar önermemislerdir diye düsünüyorum. Ha onlarin artisi bize göre Premier League. Bizim artimiz da Istanbul. Eger Grillitsch Dolce Vita´ya gercekten düskünse bu kozu kullanip gol atmak lazim

6 numara icin Grillitsch tarzi oyunculari begenmiyorum, benim gönlümdeki 6 numara ndiaye tarzi ama ondan daha akilisi olan, top sürebilen hizli olan rakiplere nefes aldirmayan bir 6 numara hayalim. Grillitsch gelecekse büyük ihtimal imza parasi ile heralde 3.5-4 milyon Euro kazanacak, sonucta herifin bonservizi elinde bunu ister, deger mi desem degmez ama Grillitsch den iyisini almak isitiyorsan bonserviz olarak rahat 6-7 milyon verememiz gerek yillik da 2.5-3 alirsa yine ayni paraya geliyoruz. Onun icin bonservizi elinde olan herife ya yüklü yillik maas verecegiz yada bonserviz icin yüklü bir miktar ödiyecegiz. Lafin kisasi yönetim tasaruf etme pesinde ama öyle yada böyle suan Grillitschin istedi parayi yinede verecegiz ha bonservizi ile ha imza parasi ile.

Girlişte mental sorun olabilir..

Neden derseniz

Brightona oncelik veriyorsa ve görüşuyorsa

Kafası çok çalışmıyordur

Demekki bu kişi Beşiktaş’ı falan da tercih edebilir daha yüksek teklif gelse vs

Şimdi hemen bazıları çıkıp dicek ki , ama brighton İngiliz takımı vesaire vesaire

Bir bok değil brighton.Metro durağı gibi takım.
İngiltereyi Almanya’yı da o kadar gözünüzde büyütmeyin
Oranın iyi takımı olsaydı çoktan adını duyardık

Bana öyle geliyor ki grilişin son seçeneği tr ligi ve eğer okan daha önce görüntülü konuşmuşssa ikna etmek amaçlı son seçenek gözüyle bakmasını kaldırmak içindi.ingiliz kulübü teklif yapınca genede bizi bekletme kararı almış olabilir.belki bizimkilerin 2-3 güne belli olur sözüde ingiliz kulübüyle anlaşıp anlaşmamasını beklemekti ama bugün netleşmiş olabilir anlaşamadıkları.belki bugün imzalar bizimle .

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu sikecileri çinli serveti nasıl 20ye satmışlar serbest kalma maddesi 18diyorlardi

Milletin zihninde 6 no deyince niye sürekli iri cüsseli, bacak boyu 2 metre ama top tekniği zayıf, kaptığı topu iyi kullanamayan Afrikalı oyuncu beliriyor?

Büyük takımların hiç biri Afrikalı bu tarz ön libero kullanmıyor. Baş altı takımlar bile kullanmıyor.

Girlişte mental sorun olabilir..

Neden derseniz

Brightona oncelik veriyorsa ve görüşuyorsa

Kafası çok çalışmıyordur

Demekki bu kişi Beşiktaş’ı falan da tercih edebilir daha yüksek teklif gelse vs

Şimdi hemen bazıları çıkıp dicek ki , ama brighton İngiliz takımı vesaire vesaire

Bir bok değil brighton.Metro durağı gibi takım.
İngiltereyi Almanya’yı da o kadar gözünüzde büyütmeyin
Oranın iyi takımı olsaydı çoktan adını duyardık
Metro durağı gibi takım nedemek ustat

Ya birakin paragöz grilis manyagini. Kariyerini dusunse braytınla anlasirdi. Futbol oynamak gibi bi derdi yok belli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt