Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fb bu stoperi almak uzereymis. Arao’dan sonra Jorge Jesus yine eski takimindan bir oyuncu istiyor.

Arkadas doldur bosalt farkiyla grillitsch meselesini arastiriyoruz

Ben de açamadım ama Schalke SD’si konuşmuş. Taraftarlarına Harit’i unutun demiş. Haberde nedenlerini vs. de açıkladı diyor ama okumak lazım, teklifler hakkında bir şey demiş olabilir. Dediyse ilerleyen saatlerde basına düşer herhalde.

Ben de açamadım ama Schalke SD’si konuşmuş. Taraftarlarına Harit’i unutun demiş. Haberde nedenlerini vs. de açıkladı diyor ama okumak lazım, teklifler hakkında bir şey demiş olabilir. Dediyse ilerleyen saatlerde basına düşer herhalde.
Reis bu haber kovalama sayesinde öğrendiğin dil oldu mu

Joao Pedro’nun bonservisi ile birlikte 3 yillik maliyeti 14 milyon euro. Cagliari’den alinan bir oyuncu icin cok para. Son yillardaki istatistikleri iyi ama neden Roma, Atalanta, Fiorentina, Lazio gibi takimlar almadi acaba. Bu tarz adamlari genelde hemen kapiyorlar.

Üstat *geçen sezon *yediğimiz gollere bakarsak, *atağa çıkarken *pres sonucu *kaptırdığımız *toplardan yediğimiz ve 3. Bölgede kaptırdığımız toplardan geri dönüşte yaşadığımız problemde yediğimiz goller başı çekiyor. *Bu bağlamda *topu alabilen *top kullanabilen *6 no olması elzem

ama aynı zamanda çok da dinamik olması da önemli. Bu sebeple çıkan isimlerin hiçbiri beni tatmin etmiyor. Bize yeni bir Melo lazım.
sevgili kerem,
cok onemli ve de cok yerinde bir denkleme degindigini belirtmek isterim.
*mesajini *iki bolume ayirdim. acik konusmak gerekirse, mesajinin * ilk bolum, tamda kafamda cok uzun suredir kurgularimda hangi tur tipoloji profil uyar ve yaraya merhem olur minvalinde bolca dusundugum ~ kafamdaki dmleri karsilastirarak,notlar yazarak vs cikarimlar yaptigim bir denklem idi.

ayrica, bu denklemi transfer basladigi gunlerde bolca vurgulamis idim nacizane - sezon biter bitmez.
6no ozelinde kanayan yara olayi es geciliyor gozlemledigim kadariyla. es geciliyordan kastim;
*doldur bosalt basliklarindan birinde sevgili @keramettin'e yazdigim bu baglamdaki mesajimi hatirlatti.

6 no dm hangi tur profil ve tipoloji konusu.
bu denklem yanilgi yapiyor okudugum kimi yorumlarda....
gueye gibi basan dm hibrid mi
yoksa, klasik dm/dcm turu tipoloji mi.
bu da ayri bir baslik konusu , o gunde dedigim gibi.
carvalho ; ilk cikis doneminden bugune yakindan izledigim listemdeki angola asilli profllerdendi.
nacizane begendigim tur bu bolge oyuncusu kendisi disinda , eskilerden *marcos senna. villarreal efsanesi.
goreceli tabiki. kimi onde basan hibrid turu benimser, kimi klasik benim nacizane sundugum ornekler gibi...
her ikisi de is yapar elbette. fakat bizim kanayan yaramiz senin ozellikle ilk bolumde belirttigin denkleme en uygun profil tipoloji *kanimca carvalho dur. stoper/liberomsu dcm hibridi ise suan konusulan avusturyali profil.

gueye ve benzeri tipolojiler misal milan da yer alan kuzey afrikali profil de benzer basan vs tur tipoloji.
mevcut donemimizde gozlemlerime gore en stratejik ve elzem defansif problemimiz onde baski dan ziyade *oncelikli olarak temel/core takim defansi merkezinde hayati onem tasiyan bolge ; merkez DM klasik<>kendi yari alanimizda *senin de ayni baglam ve dogrultudaki cok yerinde olan tespitlerinde de belirttigin gibi ~ kanimca , ivedi care baglaminda, kisa ve uzun vadeli nesterin oncelik yapilmasini yine yeniden okan hocamiza oneriyorum, ilk gunlerde vurguladigim gibi.
*DM dogru tur profil konusu .

saygilarimla,

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt