Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.534
- 73.511
- 5.188
Çok hoş eylersin bizi ferdi rtaşBeyler bence bu akşam Grilitsch kap gelecek . İçim kıpır kıpır .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok hoş eylersin bizi ferdi rtaşBeyler bence bu akşam Grilitsch kap gelecek . İçim kıpır kıpır .
grlişin babasını becaliye benzetmişlerdi mentionlardaGrilişe en iyi teklifin bizden olduğu aşikar ama adamda nasıl bi baba varsa tüm piysayı yoklamadan ikna olmayacak galiba
Bu gelsin mi şevki ama yaşlı birazYa ne grillishc i ne evanderi bunlar konyaspor transferi bize ligin ustunde adamlar gerek
Paraya bu sezon kiymayacaksan da ne zaman kiyacaksin ey yonetim akilli olun
Adam oğluna bakınca $ görüyorgrlişin babasını becaliye benzetmişlerdi mentionlarda
Çok leş diyorlar, fbliler bile övecek bi yerini bulamamış düşün![]()
Gustavo Henrique - Oyuncu profili 2025
Gustavo Henrique, 32, Brezilya ➤ SC Corinthians, 2023'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 800 bin € ➤ * 24 Mar 1993, São Paulo, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr
Fb bu stoperi almak uzereymis. Arao’dan sonra Jorge Jesus yine eski takimindan bir oyuncu istiyor.
Abonelik istiyor
Bize yazan twitter kolpacisi 6m diyordu. Maasini bilemedimİbrahima sissako sanki tam aradığımız profil. Piyasa fiyatı ne kadar bilen var mı?
Reis bu haber kovalama sayesinde öğrendiğin dil oldu muBen de açamadım ama Schalke SD’si konuşmuş. Taraftarlarına Harit’i unutun demiş. Haberde nedenlerini vs. de açıkladı diyor ama okumak lazım, teklifler hakkında bir şey demiş olabilir. Dediyse ilerleyen saatlerde basına düşer herhalde.
evinin önüne gidip "Steht der Deal kurz bevor? " diye sorar mısınArkadas doldur bosalt farkiyla grillitsch meselesini arastiriyoruz
Üstat *geçen sezon *yediğimiz gollere bakarsak, *atağa çıkarken *pres sonucu *kaptırdığımız *toplardan yediğimiz ve 3. Bölgede kaptırdığımız toplardan geri dönüşte yaşadığımız problemde yediğimiz goller başı çekiyor. *Bu bağlamda *topu alabilen *top kullanabilen *6 no olması elzem
sevgili kerem,ama aynı zamanda çok da dinamik olması da önemli. Bu sebeple çıkan isimlerin hiçbiri beni tatmin etmiyor. Bize yeni bir Melo lazım.
Flamengolular Arao transferindeki gibi bayram ediyor![]()
Gustavo Henrique - Oyuncu profili 2025
Gustavo Henrique, 32, Brezilya ➤ SC Corinthians, 2023'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 800 bin € ➤ * 24 Mar 1993, São Paulo, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr
Fb bu stoperi almak uzereymis. Arao’dan sonra Jorge Jesus yine eski takimindan bir oyuncu istiyor.