Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonra da diri bir Mata yorumlari dolaşıp durur
Mata yi almazlar şimdi eleştirirken doğru elestirmek lazım seferovic oliviera dubois kaliteli transferler yaş olarak da 30 yaş dubois 27.Gec kaldıkları aşikar ama pili bitmiş adamları almaya çalışmıyorlar bana daha çok çingene pazarlığı yapıyormuşuz gibi geliyor

Mata yi almazlar şimdi eleştirirken doğru elestirmek lazım seferovic oliviera dubois kaliteli transferler yaş olarak da 30 yaş dubois 27.Gec kaldıkları aşikar ama pili bitmiş adamları almaya çalışmıyorlar bana daha çok çingene pazarlığı yapıyormuşuz gibi geliyor
Boateng ve diawara disinda bitik isim cikmadi hic

rKy.jpg

Baba bu
Adam gibi adam reis sen takma kahpe bati medyasini oglun icin en iyisini istedigini biliyoruz... Gelin Cim Bomlu olun...

Pulsar dursa mıydı acaba? Bunların adam alacağı yok
*pulgar.
oyuncu bizden sonra maca cikmamis fiorentina takimiyla...
kim bilir. belki yonetim kendisine -kenarda bekle - olmadi seni tekrar aliriz ' lafi gecmisse - sasirmam....

6 no icin bastan beri klasik 6 dan yanayim. oyle onde bassin vs tipolojisinden cok kendi alanimizda dengeli takim savunmasi yapmamiz adina en elzem tur 6no tipoloji kanimca klasik dm ustte dedigim gibi...
cikan isimlerden, carvalho en akla yatkini idi sayet bu bolge de oynatilirsa... fantazi yapip 8e kaydirma gereksiz ve lukse kacar. oyuncunun ilk cikis bolgesinde ve gencken en verimli oldugu bolge klasik olan yeri.

bu bolgeye gunun sonunda *kim gelirse gelsin, sergio geride oynamasin beklentim bu.

geçen sene ilk resmi maçımızda, sezonun geri kalanında düzenli oynayacak 3 oyuncu ile başlamıştık sezona (muslera, marcao, kerem) 3/11.

bu sene başında ilk 11'in 9'u hazır aslında bir bakımdan. 9/11.

ama o iki eksik olan mevkinin öyle muadilleri var ki elimizde, şampiyon olabilecek bir takımı bir anda 13. yapabilecek kadar kötüler.

umarız antalya maçına kadar en azından hazır bir 6 numarayı halletmiş oluruz.

Sen geçen seneyle bu seneyi kıyaslayacaksan Temmuz'daki CL elemesine bakmamalısın ama, lige bakmalısın. Ligi açarken 7/11 yapmışız gibi. Tabi Taylan-Berkan-Cica üçü birden dahil bu 7'ye. Aslında sonra sakatlanmasaydı Boey'i de ekleyip 8 derdim, muhtemelen en çok o oynardı, ama sonuçta o sezonun kalanında bir faktör olamadığı için geçen senenin ilk 11'inin parçası diye saymadım. Bu sene 9/11 demişsin ama Albülkerim doğru dürüst antremana çıkamadı ilk kampta, bir maça çıktı sakatlandı galiba, şu an durumu ne bilmiyorum. O oynamayabilir sezon başında korkarım. 8/11 diyebilirsin.

İbrahima sissako sanki tam aradığımız profil. Piyasa fiyatı ne kadar bilen var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt