Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okan hoca ve yönetim sert tempolu bir 6(forumun istediği) düşünmüyorlar sanırım. hiç ismi geçmedi öyle birinin. gueye sayılabilir belki. arambarriyi saymıyorum tek bir kaynaktan çıktığı için

6
arambarri
diawara
bazoer?
mendy

6/8
gueye
grillitsch
carvalho
pijanic?
midtsjø
hadziahmetovic
xeka
raskin?
Cok normal degil mi Berkan varken. Yani lazim olan seyin o olmadigi cok acik bence. Yedege falan uygun olsa alinabilir. Ya da Torreira ve Gueye gibi firsat transferleri olabilir. Ama bize lazim olan top rakipteyken parlayan oyuncu degil, gecen sezon top rakipteyken bayagi iyiydik. Bize lazim olan top bizdeyken isildayan oyuncu

Ya ben de bu geyikleri anlamiyorum Grillitsch temposuzmus ustad Grillitsch'in tempolu versiyonunu nereden bulacaksin. Orta sahada ya teknikten ya tempodan feragat etmek durumundayiz gecen sene teknikten feragat edince ne olduguna sahit olduk. Tempo gereken maclarda Berkan'i kullaniriz onun disinda topu ayaginda sogukkanlilikla tutabilen bir kisi daha olmasi takimi asiri derecede rahatlatacaktir

Fernando - Donk cok mu tempoluydu 17-18 sezonu? Seri - Lemina - Belhanda cok mu tempoluydu? Kenar oyunculari ve hucumcular presi ogrenirse hayal ettiginiz kadar buyuk sorunlar yasamayiz Oliveira - Grillitsch merkeziyle
Şu an bizden uzaklaştığı için Grillitch'e saydırmaktayım fakat "oyun planımıza uymaz, bize çiğ et yiyen lazım" minvalindeki yorumlara like bassam da esefle kınıyorum. Olur da bu herif gelirse gömen arkadaşlar heykelini dikeceklerdir.

Aynı anda baskı önemli. 2 kişi basıp 5 kişi durursa hiçbir halt olmaz zaten. Senkronize olmamış lazım.
Tabii ama bence pres ogrenmesi ve uygulamasi en zor sey. Bu arada Hoffenheim bu sistemle oynayan bir takim simdi yalan olmasin iki uc senedir Hoffenheim maci izlememisimdir ama Orhan Uluca'nin anlattigina gore Grillitsch yogun pres yapan yapilarda oynayip basarili olmus biri

Marco Rose'yi bu yuzden cok istiyordum. Soyle hayvan gibi pres yapan bir takim bir sistem oturtsak 2-3 senede, gerisi corap sokugu gibi gelir bizim genlerimizde bu var Cim Bom basar aga

Bein sport 3 de troyes nice maçı var nice de lemina dolberg var.Lemina hantallaşmış dolberg çabalıyor

Şu an bizden uzaklaştığı için Grillitch'e saydırmaktayım fakat "oyun planımıza uymaz, bize çiğ et yiyen lazım" minvalindeki yorumlara da şaşıyorum. Olur da bu herif gelirse gömen arkadaşlar heykelini dikeceklerdir.
Yalan olmasin ben hic izlemedim oyuncuyu yakin zamanda ama zaten bu cig et adam yiyen muhabbetleri de midemi bulandirir irkci subtextlerinden oturu. Orhan Uluca'ya guveniyorum o bi video yapmis oradan iyi bir fikir edindim ustune de birkac skills videosu izleyerek

Orta sahada guclu durman tempo yapman gerken mac mi oldu? Koy abi oraya Berkan'i. Hatta bence bu +3 U-21 kontenjanindan bir scout transferi yap bu tip atletizmiyle one cikan cok kosan oyuncular girla. Illa ki ucuz bi tane buluruz

Ha bu arada elbette oluyorsa Gueye gibi Torreira gibi hem cok tempolu hem cok teknik oyuncu alabiliyorsak zorlayalim yani. Ama bunlardan sonra en iyi opsiyonun Grillitsch oldugu asikar

seferovic bu orta saha ile 10 golu zor atar, 25 tane de kerem ve yunus atarsa, 15 tane de emre akbaba, oliviera ve penaltı vs ile atarız. yine aynı orta saha ve defansta marcaonun da yoklugu yanında olur da muslera bu sene formda olursa gecen seneden az 45 civarı yeriz. ligi de 5 le 10 arası bir yerde bitiririz.

seferovic bu orta saha ile 10 golu zor atar, 25 tane de kerem ve yunus atarsa, 15 tane de emre akbaba, oliviera ve penaltı vs ile atarız. yine aynı orta saha ve defansta marcaonun da yoklugu yanında olur da muslera bu sene formda olursa gecen seneden az 45 civarı yeriz. ligi de 5 le 10 arası bir yerde bitiririz.
Ok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt