Onur Bayraktar
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2020
- 6.068
- 5.223
- 718
.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kuvvetle muhtemel Gazi Paşa'ya ait değil abi fotoğraf. Göz yapısı vs. dikkatle incelendiğinde de farklar ortaya çıkıyor zaten. Keşke gerçek olsaydı.
Sal gitsin yaw dünyada binlerce jugador var güzel kardesimBen bu heriften soğudum kolpa kardesim
Bu Mike McGrath aslinda iyi muhabir. Ama zaten kendi haberi degildir Brighton'in esas iyi bir muhabiri var soyle bir twit atti
Bundan sonra McGrath bu haberi girdi. Adamlar taa ne zaman teklif yapmis yani Grillitsch haril haril takim ariyor eski tekliflere gittigine gore. Bence alabiliriz hala, elimiz az cabuk tutsak yeterli. Bundan ucuza bundan iyisini bulamayiz. Para yoksa da soylesinler
Edit: Sergen'le tassak geciyomussun mb
en sevdiğim davranış şekli. rüzgara göre yaws'lık rulez :dddGrillitch aleyhine yazılan tüm mesajlara like basıyom lakin olurda alırsak tavrım tam tersi şeklinde gelilecektir.
Mamiyi aldığı paraya veren armutlardan bunu düşünmesi beklenemez malesef.Kontrat yenilemeden kiralamayın 1,5 yıl kaldıysa...
Bize gelmeyeni gömer geleniyse överiz, gsc style.en sevdiğim davranış şekli. rüzgara göre yaws'lık rulez :ddd
Aynı anda baskı önemli. 2 kişi basıp 5 kişi durursa hiçbir halt olmaz zaten. Senkronize olmamış lazım.Ya ben de bu geyikleri anlamiyorum Grillitsch temposuzmus ustad Grillitsch'in tempolu versiyonunu nereden bulacaksin. Orta sahada ya teknikten ya tempodan feragat etmek durumundayiz gecen sene teknikten feragat edince ne olduguna sahit olduk. Tempo gereken maclarda Berkan'i kullaniriz onun disinda topu ayaginda sogukkanlilikla tutabilen bir kisi daha olmasi takimi asiri derecede rahatlatacaktir
Fernando - Donk cok mu tempoluydu 17-18 sezonu? Seri - Lemina - Belhanda cok mu tempoluydu? Kenar oyunculari ve hucumcular presi ogrenirse hayal ettiginiz kadar buyuk sorunlar yasamayiz Oliveira - Grillitsch merkeziyle