Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kuvvetle muhtemel Gazi Paşa'ya ait değil abi fotoğraf. Göz yapısı vs. dikkatle incelendiğinde de farklar ortaya çıkıyor zaten. Keşke gerçek olsaydı.

yapma beee transfer nobetinde gene fake newse dustuk eksideki programda baya gercek diye paylasmislar TVde

grillith gelse bile 26'sından önce gelmez.ama 27 sinde net bi şekilde anlaşır bir kulüple.erden timur bey böyle beklerse

Bu Mike McGrath aslinda iyi muhabir. Ama zaten kendi haberi degildir Brighton'in esas iyi bir muhabiri var soyle bir twit atti

Bundan sonra McGrath bu haberi girdi. Adamlar taa ne zaman teklif yapmis yani Grillitsch haril haril takim ariyor eski tekliflere gittigine gore. Bence alabiliriz hala, elimiz az cabuk tutsak yeterli. Bundan ucuza bundan iyisini bulamayiz. Para yoksa da soylesinler

Edit: Sergen'le tassak geciyomussun mb

o andy nayloruda sabah paylaştım zaten ben abi:)

bu erdenin bi hesabı yok mu dürtsek faceden oldugu gibi

gerçekten bir de florian'ın maç yapmadığı için hazır olmama konusu da var bir yandan. ne kadar bireysel antrenman yaptığını ve ne durumda olduğunu da bilmiyoruz. gelecek şimdi ritmini bulana kadar 5-6 maç yine taylan oynayacak. ben soğudum ya net olarak. daha düşük seviyede de olsa hazır bir adama gidelim derim.

Ya ben de bu geyikleri anlamiyorum Grillitsch temposuzmus ustad Grillitsch'in tempolu versiyonunu nereden bulacaksin. Orta sahada ya teknikten ya tempodan feragat etmek durumundayiz gecen sene teknikten feragat edince ne olduguna sahit olduk. Tempo gereken maclarda Berkan'i kullaniriz onun disinda topu ayaginda sogukkanlilikla tutabilen bir kisi daha olmasi takimi asiri derecede rahatlatacaktir

Fernando - Donk cok mu tempoluydu 17-18 sezonu? Seri - Lemina - Belhanda cok mu tempoluydu? Kenar oyunculari ve hucumcular presi ogrenirse hayal ettiginiz kadar buyuk sorunlar yasamayiz Oliveira - Grillitsch merkeziyle

Haydaa uzaklarda bi yerlerde Geceler caliyor Lapsekili Tayfur... Ahmet nerede sahi?

Ya ben de bu geyikleri anlamiyorum Grillitsch temposuzmus ustad Grillitsch'in tempolu versiyonunu nereden bulacaksin. Orta sahada ya teknikten ya tempodan feragat etmek durumundayiz gecen sene teknikten feragat edince ne olduguna sahit olduk. Tempo gereken maclarda Berkan'i kullaniriz onun disinda topu ayaginda sogukkanlilikla tutabilen bir kisi daha olmasi takimi asiri derecede rahatlatacaktir

Fernando - Donk cok mu tempoluydu 17-18 sezonu? Seri - Lemina - Belhanda cok mu tempoluydu? Kenar oyunculari ve hucumcular presi ogrenirse hayal ettiginiz kadar buyuk sorunlar yasamayiz Oliveira - Grillitsch merkeziyle
Aynı anda baskı önemli. 2 kişi basıp 5 kişi durursa hiçbir halt olmaz zaten. Senkronize olmamış lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt