Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 53.374
- 41.955
- 3.413
Hull citi kötu giderse acunun yiyecegi kufurlerin haddi hesabi yok. Championshipi tsl artigina cevirdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Mattéo Guendouzi - Oyuncu profili 25/26
Mattéo Guendouzi, 27, Fransa ➤ Fenerbahçe SK, 2025'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 27.00 mil. € ➤ * 14 Nis 1999, Poissy, Fransawww.transfermarkt.com.tr
yasak aşk![]()
hepsi kene gibi rakibe yapışıyordu alooo hiç mi izlemedin youtubedan aç izle bari 2-1 lik süper kupa finalini full bak bakiyim temaslılarmıymış değillermiymişOkan-Emre-Suat ne kadar temaslı oynuyordu? teketek
griliş denen herif iyi olmayabilir
Bok gibi gecen gununuze biraz keyif katsin diye paylasiyorum
Mustafa Kemal Pasa'nin 5 yasindaki fotografiymis
Ekli dosyayı görüntüle 169666
kene gibi herkes yapışır aloooooooooooooooo. Bu oyuncular birbiriyle uyumlu olduğu için ve o işi takım olarak yapabildikleri için iyiydiler. aloooooooooooooooohepsi kene gibi rakibe yapışıyordu alooo hiç mi izlemedin youtubedan aç izle bari 2-1 lik süper kupa finalini full bak bakiyim temaslılarmıymış değillermiymiş
![]()
Antalya karşısına inşallah şu kadroyla çıkarız
Bu Mike McGrath aslinda iyi muhabir. Ama zaten kendi haberi degildir Brighton'in esas iyi bir muhabiri var soyle bir twit attitelegraf tırt kaynak![]()
Kırk alimi bir delille yendimde diyor Bir cahili kır delille yenemedim... hadi işine abicim hadi sen git zihninde oluşturduğun ütopik dünyanda başarılarkene gibi herkes yapışır aloooooooooooooooo. Bu oyuncular birbiriyle uyumlu olduğu için ve o işi takım olarak yapabildikleri için iyiydiler. aloooooooooooooooo
Kuvvetle muhtemel Gazi Paşa'ya ait değil abi fotoğraf. Göz yapısı vs. dikkatle incelendiğinde de farklar ortaya çıkıyor zaten. Keşke gerçek olsaydı.
he argümanın olmadığı belli zaten. Ben ''sert'' seviyorum ile başladığın tartışmadaKırk alimi bir delille yendimde diyor Bir cahili kır delille yenemedim... hadi işine abicim hadi sen git zihninde oluşturduğun ütopik dünyanda başarılar