Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne 7si 8demisti. Bide saglik kontrolunden gecen moritayi yazmisti bize. Hala bunun haberleri nasil paylasiliyor burda hayretler icerisindeyim
Gundemde tik yok yasak degilse illaki paylasilacak burada. Her kaynagi begenmeyen birisi cikiyor illa. Gecen de soyledim %100 inanarak atmiyorum her twiti buraya. Yasak degilse paylasiyorum. Hayret etmene hayret ettim

helal olsun mükemmel 15 yaş cevabı
yav dünya tarihinin en dominant takımını gelmiş örnek veriyon akıl baliğ olsa biraz sende bak biraz sadece bir düşünürsün ulan herifler zaten her maç %90 topla oynuyordu rakibe top göstermiyordu ki ne rakiple temaslı oyunu diye

yav dünya tarihinin en dominant takımını gelmiş örnek veriyon akıl baliğ olsa biraz sende bak biraz sadece bir düşünürsün ulan herifler zaten her maç %90 topla oynuyordu rakibe top göstermiyordu ki ne rakiple temaslı oyunu diye
okan-suat-emre yi dedim onda da ablak ablak konuştun

Gundemde tik yok yasak degilse illaki paylasilacak burada. Her kaynagi begenmeyen birisi cikiyor illa. Gecen de soyledim %100 inanarak atmiyorum her twiti buraya. Yasak degilse paylasiyorum. Hayret etmene hayret ettim
Yakupu buraya tasiyarak milleti galeyanaya getirmeye calisiyorsun hissi aldim

Hem sen yokken tak tak transferler geldi. Sen geldin durduk gene. Transferlerimiz bitene kadar banlanmani yönetimden talep ediyorum

karizma ya o yastan belli zaten ogretmeni fark ediyor kemal ismini veriyor ya
Adam olacak çocuk bokundan belli olur derler ya aynı o bakışlara bak abi

O cocuk büyüdü , memleketi hanedanin koleliginden aldi da millete bir yurt bir devlet verdi.

Fotoğrafı yaşadığı filan kesin ispatli olmasa 100-200 seneye spartakus gibi efsane olurdu, yasadi mi yasamadi mi yasadiysa bunca seyi nasil başardı emin bile olamazdık. Super kahraman gibi herif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt