Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 53.375
- 41.956
- 3.413
Belliki sans bulamicak en iyisi kiralik göndermek. 1 senede 1ligde oynasin görelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
helal olsun mükemmel 15 yaş cevabıtm renkdaş sen git fm de xavi iniesta busquets li kadro kur hadi
Icime dogduOkadar ağladın BURDA şimdi aldık galiba diyorsun. Kaynak nedir
Gundemde tik yok yasak degilse illaki paylasilacak burada. Her kaynagi begenmeyen birisi cikiyor illa. Gecen de soyledim %100 inanarak atmiyorum her twiti buraya. Yasak degilse paylasiyorum. Hayret etmene hayret ettimNe 7si 8demisti. Bide saglik kontrolunden gecen moritayi yazmisti bize. Hala bunun haberleri nasil paylasiliyor burda hayretler icerisindeyim
yav dünya tarihinin en dominant takımını gelmiş örnek veriyon akıl baliğ olsa biraz sende bak biraz sadece bir düşünürsün ulan herifler zaten her maç %90 topla oynuyordu rakibe top göstermiyordu ki ne rakiple temaslı oyunu diyehelal olsun mükemmel 15 yaş cevabı
Ya ben bunun büllügünü yerim sunun tatlılığa bakBok gibi gecen gununuze biraz keyif katsin diye paylasiyorum
Mustafa Kemal Pasa'nin 5 yasindaki fotografiymis
Ekli dosyayı görüntüle 169666
Yerden kalkamaz bizim ligde
Sinirlenme ballı bademimGundemde tik yok yasak degilse illaki paylasilacak burada. Her kaynagi begenmeyen birisi cikiyor illa. Gecen de soyledim %100 inanarak atmiyorum her twiti buraya. Yasak degilse paylasiyorum. Hayret etmene hayret ettim
karizma ya o yastan belli zaten ogretmeni fark ediyor kemal ismini veriyor yaYa ben bunun büllügünü yerim sunun tatlılığa bak![]()
okan-suat-emre yi dedim onda da ablak ablak konuştunyav dünya tarihinin en dominant takımını gelmiş örnek veriyon akıl baliğ olsa biraz sende bak biraz sadece bir düşünürsün ulan herifler zaten her maç %90 topla oynuyordu rakibe top göstermiyordu ki ne rakiple temaslı oyunu diye
Yakupu buraya tasiyarak milleti galeyanaya getirmeye calisiyorsun hissi aldimGundemde tik yok yasak degilse illaki paylasilacak burada. Her kaynagi begenmeyen birisi cikiyor illa. Gecen de soyledim %100 inanarak atmiyorum her twiti buraya. Yasak degilse paylasiyorum. Hayret etmene hayret ettim
Engelle gec ustat o zaman. Iyi forumlarYakupu buraya tasiyarak milleti galeyanaya getirmeye calisiyorsun hissi aldim
Hem sen yokken tak tak transferler geldi. Sen geldin durduk gene. Transferlerimiz bitene kadar banlanmani yönetimden talep ediyorum
Yak buralari. Artik vakit gelmistirolamam artık yeterr
ne dedin okan emre suat hakkında ? aklın yok fikrin var sadece o da bomboş fikir pardon fikir demişim sende onun da bir karşılığı yokokan-suat-emre yi dedim onda da ablak ablak konuştun
Adam olacak çocuk bokundan belli olur derler ya aynı o bakışlara bak abikarizma ya o yastan belli zaten ogretmeni fark ediyor kemal ismini veriyor ya
Wow alindin mi?Engelle gec ustat o zaman. Iyi forumlar![]()
Okan-Emre-Suat ne kadar temaslı oynuyordu? teketekne dedin okan emre suat hakkında ? aklın yok fikrin var sadece o da bomboş fikir pardon fikir demişim sende onun da bir karşılığı yok
şu an saçmalıyon tamamen yazdıklarına dön bi bak bence![]()