- 27 Ocak 2010
- 132.099
- 97.132
- 5.488
10 ha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avukat lazımsa tanıdıklarım var
Forum tarihindeki son nöbetin, iyi değerlendir.
Niye kimse Boey’i merak etmiyor
Herif tatil yapiyor 2 hafta kaldi liglerin baslamasina
Luyindama neyse Haziran’in sonunda maca cikmis ama bu Boey’in yaptigini kimsenin sorgulamamasi garip
Genelde şöyle oluyor; önce transfermarkt piyasa değerine bakıyoruz, yüksek rakamlar yazıyor, güzel. Sonra adı kimlerle anılmış ona bakıyoruz, eğer büyük kulüplerle anılmışsa bir tik de ona atıyoruz, devam. Youtube'dan birkaç video ve sonrasında twitter'dan güvenilir bazı yorumlar referans oluyor. Tabi herkes için değil ama çoğu kişi için böyle oluyor. Diğer oyuncularla uyum falan kimsenin umrunda olmuyor. Mesela bence de uyumlu bir ikili olmazlar ama gelsin diye heyecanlanıyorum.Bu Florian'ın ısrarla istenmesini pek kanıksayamadım.
Mevcut yapıda Sergio ile uymayacağı aşikar beklenti oysa.
Florian'ı falan boşver de yatırım konuşalım.Bu Florian'ın ısrarla istenmesini pek kanıksayamadım.
Mevcut yapıda Sergio ile uymayacağı aşikar beklenti oysa.
10.Nöbette 10 numara oynayan bir fubtolcu gelir mi vasfi.
Sabitzer ne durumda?
!!!offffffffffffffffffffff
yo birbirinin üstüne binmiyorlar sadce oyun kurgusunu bilmiyoruz ama okan'ın 2 8 ile oynadığını da biliyoruz biraz ezber yorumlarla genellemeler yapmayalımGenelde şöyle oluyor; önce transfermarkt piyasa değerine bakıyoruz, yüksek rakamlar yazıyor, güzel. Sonra adı kimlerle anılmış ona bakıyoruz, eğer büyük kulüplerle anılmışsa bir tik de ona atıyoruz, devam. Youtube'dan birkaç video ve sonrasında twitter'dan güvenilir bazı yorumlar referans oluyor. Tabi herkes için değil ama çoğu kişi için böyle oluyor. Diğer oyuncularla uyum falan kimsenin umrunda olmuyor. Mesela bence de uyumlu bir ikili olmazlar ama gelsin diye heyecanlanıyorum.![]()
Tatil yapmiyor ki bireysel olarak çalışıyor.Niye kimse Boey’i merak etmiyor
Herif tatil yapiyor 2 hafta kaldi liglerin baslamasina
Luyindama neyse Haziran’in sonunda maca cikmis ama bu Boey’in yaptigini kimsenin sorgulamamasi garip
Birbirinin üstüne biniyorlar demedim ki zaten. Uyumlu ikili olmazlar fikrine katılıyorum dedim. Düzgün okuyalım.yo birbirinin üstüne binmiyorlar sadce oyun kurgusunu bilmiyoruz ama okan'ın 2 8 ile oynadığını da biliyoruz biraz ezber yorumlarla genellemeler yapmayalım
Kronik diyorlar baldır sakatlığı.![]()
- Der er ingen konkrete bud på Evander, men... | Tipsbladet.dk
Den brasilianske stjerne fra FC Midtjylland kan meget vel forlade Danmark denne sommer.www.tipsbladet.dk
Evander'le ilgili haber. Sakatlığı birkaç hafta sürer demişler. Haberlerde Evander'in takımla son maçları, bu transfer dönemi artık Evander için gitme vakti yazıyor. Hocasıyla menajeri konuşmuş, Evander'in bu yaz gitmesi konusunda mutabık olmuşlar. Hoca da Evander'siz plan yapmaya başlamış. Bizim Marcao muhabbeti gibi biraz.
O yüzden beklenenden ucuza alınabilir belki.