- 18 Temmuz 2009
- 80.712
- 225.289
- 5.093
Sefer'in 86 maçı varmış Milli takımda yav
Frei gibi bir adamın arkasından bu baskınlık müthiş
Frei gibi bir adamın arkasından bu baskınlık müthiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sakat herifi almayız inşallah lig başladığında birde bu adamla mı uğraşılacak. Fiziki açıdan iyi seviyeye getirmek için.![]()
- Der er ingen konkrete bud på Evander, men... | Tipsbladet.dk
Den brasilianske stjerne fra FC Midtjylland kan meget vel forlade Danmark denne sommer.www.tipsbladet.dk
Evander'le ilgili haber. Sakatlığı birkaç hafta sürer demişler. Haberlerde Evander'in takımla son maçları, bu transfer dönemi artık Evander için gitme vakti yazıyor. Hocasıyla menajeri konuşmuş, Evander'in bu yaz gitmesi konusunda mutabık olmuşlar. Hoca da Evander'siz plan yapmaya başlamış. Bizim Marcao muhabbeti gibi biraz.
O yüzden beklenenden ucuza alınabilir belki.
üstüne binmedikleri için uyum yaratırsın diyorum ben de iyi sindirelimBirbirinin üstüne biniyorlar demedim ki zaten. Uyumlu ikili olmazlar fikrine katılıyorum dedim. Düzgün okuyalım.
ya sakatlık mevzusunda küfürlere başlayacagım sanki aşili kopmuşSakat herifi almayız inşallah lig bailadığında birde bu adamla mı uğraşılacak. Fiziki açıdan iyi seviyeye getirmek için.
ne çabuk belli olmştm 31 agustos yazmıs evanderin sakatlıktan donusu için
Transfere hasret kaldık ahbertceeenkkkkkk transfer yap lannnnnn
Birbirinin üstüne binmeyen her oyuncudan uyum çıkar diye bir şey yok biraz düşünelim.üstüne binmedikleri için uyum yaratırsın diyorum ben de iyi sindirelim
Kronik demedim ki herife lig başlayana kadar iyileşemez bir kaç hafta sürecekse iyileşse bile fiziki olarak iyi olmaz bu arkadaş yerine direkt oynayacak ve hazır biri gelmeli diyorum.ya sakatlık mevzusunda küfürlere başlayacagım sanki aşili kopmuş
Gol yönü olmayan 3 adamla OLMAZ.
Yalnız baldırı atan adam bizde hayretmiyor. Boey, Falcao, Burak vs. Ben bu baldır olayına ciddi bakıyorum. Belezoğlunun da sürekli atardı. Evander'den soğudum bu olayda.![]()
- Der er ingen konkrete bud på Evander, men... | Tipsbladet.dk
Den brasilianske stjerne fra FC Midtjylland kan meget vel forlade Danmark denne sommer.www.tipsbladet.dk
Evander'le ilgili haber. Sakatlığı birkaç hafta sürer demişler. Haberlerde Evander'in takımla son maçları, bu transfer dönemi artık Evander için gitme vakti yazıyor. Hocasıyla menajeri konuşmuş, Evander'in bu yaz gitmesi konusunda mutabık olmuşlar. Hoca da Evander'siz plan yapmaya başlamış. Bizim Marcao muhabbeti gibi biraz.
O yüzden beklenenden ucuza alınabilir belki.
Matheus Pereira tipi birisi gelmeliedindiğim izlenim yanlarına gedson tarzı birini koyarsak gol yükü ön hatta kalıyor
pedro tarzı birini koysak bu kez ciddi bir tempo eksiği ortaya çıkıyor
daha önce belirttigim gibi 28'li ve üstüne bir ofansif orta saha ya da santrfor ile süper ligde gayet götütrürsin ki kurguyu da bilmyioruz biraz perspektiflenelimüstüne binmedikleri için uyum yaratırsın diyorum ben de iyi sindirelim
bekleyelimKronik demedim ki herife lig başlayana kadar iyileşemez bir kaç hafta sürecekse iyileşse bile fiziki olarak iyi olmaz bu arkadaş yerine direkt oynayacak ve hazır biri gelmeli diyorum.
Adamın doğru düzgün sakatlık geçmişi yok bir de. Yalnız biri de şöyle yazmış: