Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sefer'in 86 maçı varmış Milli takımda yav

Frei gibi bir adamın arkasından bu baskınlık müthiş

Evander'le ilgili haber. Sakatlığı birkaç hafta sürer demişler. Haberlerde Evander'in takımla son maçları, bu transfer dönemi artık Evander için gitme vakti yazıyor. Hocasıyla menajeri konuşmuş, Evander'in bu yaz gitmesi konusunda mutabık olmuşlar. Hoca da Evander'siz plan yapmaya başlamış. Bizim Marcao muhabbeti gibi biraz.

O yüzden beklenenden ucuza alınabilir belki.
Sakat herifi almayız inşallah lig başladığında birde bu adamla mı uğraşılacak. Fiziki açıdan iyi seviyeye getirmek için.

ya sakatlık mevzusunda küfürlere başlayacagım sanki aşili kopmuş
Kronik demedim ki herife lig başlayana kadar iyileşemez bir kaç hafta sürecekse iyileşse bile fiziki olarak iyi olmaz bu arkadaş yerine direkt oynayacak ve hazır biri gelmeli diyorum.

Evander'le ilgili haber. Sakatlığı birkaç hafta sürer demişler. Haberlerde Evander'in takımla son maçları, bu transfer dönemi artık Evander için gitme vakti yazıyor. Hocasıyla menajeri konuşmuş, Evander'in bu yaz gitmesi konusunda mutabık olmuşlar. Hoca da Evander'siz plan yapmaya başlamış. Bizim Marcao muhabbeti gibi biraz.

O yüzden beklenenden ucuza alınabilir belki.
Yalnız baldırı atan adam bizde hayretmiyor. Boey, Falcao, Burak vs. Ben bu baldır olayına ciddi bakıyorum. Belezoğlunun da sürekli atardı. Evander'den soğudum bu olayda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt