Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben ne dedim sen ne dedin?bjknin kadrosu kötü anlamini nasil cikardin soylediklerimden,onu hic anlamadim.maci izliyorum ve wolverhampton kimle cikmis sahaya onu söyledim.bjknin ilk 11i kaliteli ve lig icin gayet yeterli.soylediklerim bunu silmiyo kardesim.haluk ve gokhan dinc takdir edersinki bir sürü masal anlatip,arada bir iki kez dogruyu söyleyen herifler.kendilerinden haz etmiyorum ama sergio,dubois ve seferovici bilmeleri bende bi guven yaratmiski inanmisim.herkes inandi zaten o an.bunlardan nasil bi kimlik catismasi yarattin,onu da anlamadim.iyi forumlar

Sana da sergencim teşekkür ederim güzel bir açıklama yaptığın için

Lige de yetişmeyecek.

Saiss olsa bile stoper hatları çok kötü.
Stoperde Necip çok kötü oynuyor. Bir de sol stoper oynatıyorlar. Taraftarı olsam canım sıkılırdı. İstanbulspor'dan aldıkları çocuk iyi çıkmazsa sağlam çökecekler. İyi çıksa da çok bir şey olmaz gerçi, orta stoperde Welington falan oynuyor.

transfer stratejimiz mükemmele yakın herhalde.. 5 transfer yapmışız.. 5'i 11 e girse ne kadar değişiklik olur?? marcao sattık bardakçı aldık.. sol kanat karataş.. mo, halil, diagne gitti sefer geldi.. sağ kanatt dübuva geldi.. bir sercio farklılık oldu.. iyi ki yunus kendisini geliştirdi. o da olmasa sercio hariç bana göre henüz biz transfer yapmamış gibiyiz.. en az 4 en fazla 6 net adam lazım.. herhalde transfere yakında başlarız..

Stoperde Necip çok kötü oynuyor. Bir de sol stoper oynatıyorlar. Taraftarı olsam canım sıkılırdı. İstanbulspor'dan aldıkları çocuk iyi çıkmazsa sağlam çökecekler. İyi çıksa da çok bir şey olmaz gerçi, orta stoperde Welington falan oynuyor.
Saiss
Emrecan
Wellinton

En ideali bu, Rosier'i denediler bir kaç kez sağ stoperde.

Açıkçası en büyük problemlerini hoca olarak görüyorum, set oyunu oynatamaz kolay kolay.

Hücum hattı iş bitirir, arkası ne kadar toplarsa işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt